'Her noktasına sirayet ettiği..'

GÜNDEM 11.01.2017 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2171+ kez okundu.
 

'Her noktasına sirayet ettiği..'

TBMM Divan Kâtibi Üyesi, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, gazetecilerin; halkın talep ve beklentilerini yansıtarak kamusal bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yaptı.
Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. TBMM Divan Kâtibi Üyesi, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, gazetecilerin; halkın talep ve beklentilerini yansıtarak kamusal bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yaptı. Milletvekili Küpçü, 10 Ocak nedeniyle yayımladığı tebrik mesajında, “Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gibi anlamlı bir misyonu içermektedir. İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği günümüzde bu anlayışla görev icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutlarım. Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anar;  tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” sözlerine yer verdi.
TBMM Divan Kâtibi Üyesi, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, gazetecilerin; halkın talep ve beklentilerini yansıtarak kamusal bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yaptı.

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TBMM Divan Kâtibi Üyesi, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, gazetecilerin; halkın talep ve beklentilerini yansıtarak kamusal bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yaptı.

Milletvekili Küpçü, 10 Ocak nedeniyle yayımladığı tebrik mesajında, “Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gibi anlamlı bir misyonu içermektedir. İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği günümüzde bu anlayışla görev icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutlarım.

Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anar;  tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.