'CHP, AK Parti'yi taklit ediyor'

SİYASET 31.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2461+ kez okundu.
 

'CHP, AK Parti'yi taklit ediyor'

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Halkından Referandumda tercihlerini ülkenin istiklali ve istikbali için evet oyu kullanmalarını istedi.
Anayasa değişikliği ile demokrasinin, adaletin ve özgürlüklerin daha da artacağını söyleyen AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye'de daha hızlı karar alan ve dev projeleri hayata geçirecek hükümetlerin iş başına geleceğine dikkat çekti. AK Parti İl Başkanlığı SKM tarafından organize edilen program çerçevesinde teşkilatların her kademesinden partililerle Sağlık Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Halkından Referandumda tercihlerini ülkenin istiklali ve istikbali için evet oyu kullanmalarını istedi. 16 Nisan'da Halkın evet oyu vererek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişine izin vermesiyle ülkedeki yönetim sisteminde büyük faydalar sağlayacağını söyleyen Küpçü; "Hükümet daha hızlı karar alacak, daha büyük ve daha çok icraat yapacak. Yeni dev projeler hayata geçecek. Güven ve istikrarın kalıcı hale gelmesiyle beraber belirsizlikler ortadan kalkacak. Ekonomi büyüyecek. Yatırımlar artacak, yeni iş imkânları doğacak, işimiz gücümüz çoğalacak. Vatandaşlarımız refah ve kalkınmadan daha fazla pay alacak. Bürokrasi azalacak ve hizmetler artacak. Kurumlar çağın ihtiyaçlarına göre hızla yenilenecek. Esnafın, KOBİ’nin, yatırımcının önündeki engeller kalkacak ve daha çok iş, daha çok üretim imkânı gelecek. Rejim değil, sistem değişecek. Üniter yapımız güvence altına alınırken, Cumhuriyetimiz güçlenecek. Terörle mücadelemiz güç kazanacak. Milli savunma sanayimiz büyüyecek ve terör örgütlerinin kökü kazıyacağız" dedi. Anayasa değişikliği ile demokrasinin, adaletin ve özgürlüklerin daha da artacağını söyleyen AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Unutulmamalıdır ki, Türkiye’de siyasete güveni yeniden tesis eden şey AK Parti’nin reformculuğu ve halkın tam desteğini almış icraatlarıdır. Özellikle AK Parti’yi bu zamana kadar güçlü tutan şey ekonomik, özgürlükler, temel hak ve hürriyetler alanındaki reformculuğudur. CHP başta olmak üzere son dönemde muhalefet demokrasi ve özgürlük söylemine sarılmaktadır. Bu söylemin gerçek sahibi AK Parti'dir ve CHP bu alanda bir siyaset üretemediği için AK Parti’yi taklit etmektedir. Türkiye’de mevcut hükümet sisteminin doğurduğu birçok ekonomik ve toplumsal sorunlar demokrasinin gelişmesinin de önünü tıkamış, kronik sorunlar kendi içinde birbirini besleyen bir kısır döngü haline gelmiştir. AK Parti iktidarları döneminde birçok demokratik reform gerçekleştirilmiş ve vesayet odaklarıyla etkin bir mücadele gerçekleştirilmiştir. Edilgen olan siyaset etken ve belirleyici bir konuma ulaşmıştır" ifadelerini kullandı.
AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Halkından Referandumda tercihlerini ülkenin istiklali ve istikbali için evet oyu kullanmalarını istedi.

Anayasa değişikliği ile demokrasinin, adaletin ve özgürlüklerin daha da artacağını söyleyen AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye'de daha hızlı karar alan ve dev projeleri hayata geçirecek hükümetlerin iş başına geleceğine dikkat çekti.

AK Parti İl Başkanlığı SKM tarafından organize edilen program çerçevesinde teşkilatların her kademesinden partililerle Sağlık Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Halkından Referandumda tercihlerini ülkenin istiklali ve istikbali için evet oyu kullanmalarını istedi.

16 Nisan'da Halkın evet oyu vererek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişine izin vermesiyle ülkedeki yönetim sisteminde büyük faydalar sağlayacağını söyleyen Küpçü; "Hükümet daha hızlı karar alacak, daha büyük ve daha çok icraat yapacak. Yeni dev projeler hayata geçecek. Güven ve istikrarın kalıcı hale gelmesiyle beraber belirsizlikler ortadan kalkacak. Ekonomi büyüyecek. Yatırımlar artacak, yeni iş imkânları doğacak, işimiz gücümüz çoğalacak. Vatandaşlarımız refah ve kalkınmadan daha fazla pay alacak. Bürokrasi azalacak ve hizmetler artacak. Kurumlar çağın ihtiyaçlarına göre hızla yenilenecek. Esnafın, KOBİ’nin, yatırımcının önündeki engeller kalkacak ve daha çok iş, daha çok üretim imkânı gelecek. Rejim değil, sistem değişecek. Üniter yapımız güvence altına alınırken, Cumhuriyetimiz güçlenecek. Terörle mücadelemiz güç kazanacak. Milli savunma sanayimiz büyüyecek ve terör örgütlerinin kökü kazıyacağız" dedi.

Anayasa değişikliği ile demokrasinin, adaletin ve özgürlüklerin daha da artacağını söyleyen AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Unutulmamalıdır ki, Türkiye’de siyasete güveni yeniden tesis eden şey AK Parti’nin reformculuğu ve halkın tam desteğini almış icraatlarıdır. Özellikle AK Parti’yi bu zamana kadar güçlü tutan şey ekonomik, özgürlükler, temel hak ve hürriyetler alanındaki reformculuğudur. CHP başta olmak üzere son dönemde muhalefet demokrasi ve özgürlük söylemine sarılmaktadır. Bu söylemin gerçek sahibi AK Parti'dir ve CHP bu alanda bir siyaset üretemediği için AK Parti’yi taklit etmektedir. Türkiye’de mevcut hükümet sisteminin doğurduğu birçok ekonomik ve toplumsal sorunlar demokrasinin gelişmesinin de önünü tıkamış, kronik sorunlar kendi içinde birbirini besleyen bir kısır döngü haline gelmiştir. AK Parti iktidarları döneminde birçok demokratik reform gerçekleştirilmiş ve vesayet odaklarıyla etkin bir mücadele gerçekleştirilmiştir. Edilgen olan siyaset etken ve belirleyici bir konuma ulaşmıştır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.