Gelen ödenek sevindirdi!..

GÜNDEM 22.12.2016 - 17:18, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1384+ kez okundu.
 

Gelen ödenek sevindirdi!..

Ak Parti Bolu Milletvekillerinin yaptıkları girişimler sonrası ilimize 3 milyon liralık ödenek ayrıldı. Başkent'ten Bolu için çıkan bu yeni ekstra yatırım ödeneği gelişmesini kamuoyuna Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun açıkladı.
Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun'un hükümet bazında yaptıkları görüşmeler sonrası, Bolu İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne 3 milyon lira aktarıldı. Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Bolu Milletvekilleri olarak Başkent'te güçbirliğiyle gerçekleştirdikleri girişimin başarıyla neticelendiğini belirterek, "Sayın Başbakanımız, devletinin ve milletinin arkasında dimdik duran ve her şeyin en iyisine layık Bolu'ya 3 milyon TL ekstra yatırım ödeneği sağladı" diye konuştu. Ercoşkun, bu önemli gelişmeyi meclis'teki mesai arkadaşı Küpçü ile objektiflere yansıyan omuz omuza görüntüyle sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Milletvekili Ercoşkun, sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçileriyle paylaştığı sevindirici gelişmeyi, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beyden talep ettiğimiz ekstra yatırım ödeneği 3.000.000 TL olarak onaylandı. Ödenek önümüzdeki günlerde Özel İdare kasasına intikal etmiş olacak" ifadeleriyle aktardı. Milletvekili Ali Ercoşkun, Başkent'teki bu önemli gelişmeyi sosyal medya da mesai arkadaşı Fehmi Küpçü ile objektiflere birlikte verdikleri görüntü ile takipçileriyle paylaştı. 
Ak Parti Bolu Milletvekillerinin yaptıkları girişimler sonrası ilimize 3 milyon liralık ödenek ayrıldı. Başkent'ten Bolu için çıkan bu yeni ekstra yatırım ödeneği gelişmesini kamuoyuna Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun açıkladı.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun'un hükümet bazında yaptıkları görüşmeler sonrası, Bolu İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne 3 milyon lira aktarıldı.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Bolu Milletvekilleri olarak Başkent'te güçbirliğiyle gerçekleştirdikleri girişimin başarıyla neticelendiğini belirterek, "Sayın Başbakanımız, devletinin ve milletinin arkasında dimdik duran ve her şeyin en iyisine layık Bolu'ya 3 milyon TL ekstra yatırım ödeneği sağladı" diye konuştu.

Ercoşkun, bu önemli gelişmeyi meclis'teki mesai arkadaşı Küpçü ile objektiflere yansıyan omuz omuza görüntüyle sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Milletvekili Ercoşkun, sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçileriyle paylaştığı sevindirici gelişmeyi, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beyden talep ettiğimiz ekstra yatırım ödeneği 3.000.000 TL olarak onaylandı. Ödenek önümüzdeki günlerde Özel İdare kasasına intikal etmiş olacak" ifadeleriyle aktardı.

Milletvekili Ali Ercoşkun, Başkent'teki bu önemli gelişmeyi sosyal medya da mesai arkadaşı Fehmi Küpçü ile objektiflere birlikte verdikleri görüntü ile takipçileriyle paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.