Ankara çıkarması!..

GÜNDEM 20.12.2016 - 17:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2774+ kez okundu.
 

Ankara çıkarması!..

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçemizde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bir takım fikir alışverişinde bulundu.
Bulduğu her fırsatta Ankara’ya giderek Bolu milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte Gerede’nin sorunlarını dillendiren, yapılan ve yapılacak olan projelerin takibini sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar yine Ankara’ya çıkarma yaptı. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar ilçemizde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bir takım fikir alışverişinde bulundu. Milletvekili Fehmi Küpçü; “Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a yaptığı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İlçemizin değişimi-dönüşümü noktasında elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız, yapıyoruz. İnşallah İlçemizin daha yukarılara çıkması için Belediye Başkanımız ve tüm kademelerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Mustafa Allar ise yaptığı açıklamada, ilçe için hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğine vurgu yaparak; “Gerede’mizin değişimi ve dönüşümü noktasında bütün projelerini birebir takip eden, Ankara bürokrasisinde yaptığımız ve yapacağımız tüm görüşmelerde önümüzü açarak, ilçemize ilk elden ve en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynayan milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye ilçe halkım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz için hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.
Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçemizde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bir takım fikir alışverişinde bulundu.

Bulduğu her fırsatta Ankara’ya giderek Bolu milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte Gerede’nin sorunlarını dillendiren, yapılan ve yapılacak olan projelerin takibini sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar yine Ankara’ya çıkarma yaptı.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar ilçemizde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bir takım fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Fehmi Küpçü; “Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a yaptığı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İlçemizin değişimi-dönüşümü noktasında elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız, yapıyoruz. İnşallah İlçemizin daha yukarılara çıkması için Belediye Başkanımız ve tüm kademelerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar ise yaptığı açıklamada, ilçe için hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğine vurgu yaparak; “Gerede’mizin değişimi ve dönüşümü noktasında bütün projelerini birebir takip eden, Ankara bürokrasisinde yaptığımız ve yapacağımız tüm görüşmelerde önümüzü açarak, ilçemize ilk elden ve en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynayan milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye ilçe halkım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz için hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.