Küpçü; 'Müze haline dönüştürüyoruz'

SİYASET 03.10.2016 - 13:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1533+ kez okundu.
 

Küpçü; 'Müze haline dönüştürüyoruz'

TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Fehmi Küpçü, müze haline dönüştürüleceğini açıkladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 26'ncı dönem ikinci yasama yılı başladı. TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, yeni yasama yılının hayırlar getirmesini temenni etti. Meclis'te yeni yasama yılının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak mecburiyetindeyiz'' ifadesini kullandı. HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ, Meclis'teki törene katılmazken; Erdoğan salona girdiğinde CHP'li milletvekillerinin bir kısmı ve HDP'liler ise ayağa kalkmadı. Milletvekilleri 1,5 aylık tatil sonrası dün mesaiye başladı. 26. Dönem 2. Yasama Yılı dolayısıyla Meclis'teki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene, aralarında Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün de bulunduğu heyet içerisinde; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TBMM Başkanvekilleri Ahmet Aydın, Ayşe Nur Bahçekapılı, Pervin Buldan, AK Parti Grup başkanvekilleri Naci Bostancı, Mustafa Elitaş, CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Levent Gök ve Engin Altay, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve TBMM bürokratları katıldı. Törenin ardından TBMM Başkanı Kahraman, siyasi parti grup başkanvekillerinin yanına giderek bir süre ayaküstü sohbet etti. Kahraman, 26. Dönem 2. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla yaptığı konuşmasına, yasama yılının, millete, devlete, bütün coğrafyamıza, insanlık için hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını temenni ederek başladı. TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, 26’ncı dönem 2’nci yasama yılının hayırlar getirmesini temenni etti. Küpçü, yeni yasama yılıyla ilgili olarak mercanmedya.com’a yaptığı yazılı açıklamada; “Öncelikle yeni yasama yılımız milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler milletimize vekâleten, milletimizin temsilcileri olarak ülkemize kalıcı temeller atmak için çalışıyoruz. 26. Dönemin 2. Yasama yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  meclis’te yaptığı konuşma ile başladı. Mecliste iki adet tezkeremiz vardır. Bunlar Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin başbakanlık tezkeresi olacaktır. Bunlarla birlikte gazi meclisimizde bombalanan alanları müze haline dönüştürüyoruz. 15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız. Dış ülkelerden gelen temsilcilere gazi meclisimizin müze alanında Türkiye’ye oynanan bu oyunu her daim hatırlamak bizlerin görevidir. Bizler 15 Temmuzu unutmadık, onlara da bu olayı kesinlikle unutturmayacağız. Tekraren gazi meclisimizin çatısı altında 26. Dönem 2. Yasama yılı hayırlar getirmesini temenni ediyorum,” sözlerine yer verdi.  
TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Fehmi Küpçü, müze haline dönüştürüleceğini açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 26'ncı dönem ikinci yasama yılı başladı. TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, yeni yasama yılının hayırlar getirmesini temenni etti.

Meclis'te yeni yasama yılının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak mecburiyetindeyiz'' ifadesini kullandı. HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ, Meclis'teki törene katılmazken; Erdoğan salona girdiğinde CHP'li milletvekillerinin bir kısmı ve HDP'liler ise ayağa kalkmadı.

Milletvekilleri 1,5 aylık tatil sonrası dün mesaiye başladı. 26. Dönem 2. Yasama Yılı dolayısıyla Meclis'teki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Törene, aralarında Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün de bulunduğu heyet içerisinde; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TBMM Başkanvekilleri Ahmet Aydın, Ayşe Nur Bahçekapılı, Pervin Buldan, AK Parti Grup başkanvekilleri Naci Bostancı, Mustafa Elitaş, CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Levent Gök ve Engin Altay, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve TBMM bürokratları katıldı.

Törenin ardından TBMM Başkanı Kahraman, siyasi parti grup başkanvekillerinin yanına giderek bir süre ayaküstü sohbet etti. Kahraman, 26. Dönem 2. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla yaptığı konuşmasına, yasama yılının, millete, devlete, bütün coğrafyamıza, insanlık için hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını temenni ederek başladı.

TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, 26’ncı dönem 2’nci yasama yılının hayırlar getirmesini temenni etti.

Küpçü, yeni yasama yılıyla ilgili olarak mercanmedya.com’a yaptığı yazılı açıklamada; “Öncelikle yeni yasama yılımız milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler milletimize vekâleten, milletimizin temsilcileri olarak ülkemize kalıcı temeller atmak için çalışıyoruz. 26. Dönemin 2. Yasama yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  meclis’te yaptığı konuşma ile başladı. Mecliste iki adet tezkeremiz vardır. Bunlar Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin başbakanlık tezkeresi olacaktır.

Bunlarla birlikte gazi meclisimizde bombalanan alanları müze haline dönüştürüyoruz. 15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız. Dış ülkelerden gelen temsilcilere gazi meclisimizin müze alanında Türkiye’ye oynanan bu oyunu her daim hatırlamak bizlerin görevidir. Bizler 15 Temmuzu unutmadık, onlara da bu olayı kesinlikle unutturmayacağız. Tekraren gazi meclisimizin çatısı altında 26. Dönem 2. Yasama yılı hayırlar getirmesini temenni ediyorum,” sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.