Ercoşkun, arada kaldı!..

GÜNDEM 12.01.2017 - 14:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2783+ kez okundu.
 

Ercoşkun, arada kaldı!..

Ali Ercoşkun cüssesi sayesinde yanına kimseyi yanaştırmadı...
TBMM Genel Kurulunda, Anayasa değişiklik teklifinin 1. turunda, üçüncü maddenin gizli oylaması sırasında kavga çıktı. Kavga esnasında Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un tam ortada kalırken cüssesi sayesinde yanına yaklaşan CHP’li vekilleri savuşturdu.  Ak Parti milletvekilleri, oylama sırasında CHP’lilerin görüntü çekmemesi için kabinlerin ön tarafında durunca, CHP milletvekilleri buna tepki  gösterdi. Bunun üzerine başlayan tartışma, daha sonra yumruklaşmaya kadar varan  kavgaya dönüştü. Tam kavga başladığında arada kalan Ali Ercoşkun cüssesi sayesinde yanına kimseyi yanaştırmadı. Tanju Özcan’ın ise kavga esnasında ortalıkta görülmediği gözlendi.
Ali Ercoşkun cüssesi sayesinde yanına kimseyi yanaştırmadı...

TBMM Genel Kurulunda, Anayasa değişiklik teklifinin 1. turunda, üçüncü maddenin gizli oylaması sırasında kavga çıktı. Kavga esnasında Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un tam ortada kalırken cüssesi sayesinde yanına yaklaşan CHP’li vekilleri savuşturdu. 

Ak Parti milletvekilleri, oylama sırasında CHP’lilerin görüntü çekmemesi için kabinlerin ön tarafında durunca, CHP milletvekilleri buna tepki  gösterdi. Bunun üzerine başlayan tartışma, daha sonra yumruklaşmaya kadar varan  kavgaya dönüştü.

Tam kavga başladığında arada kalan Ali Ercoşkun cüssesi sayesinde yanına kimseyi yanaştırmadı. Tanju Özcan’ın ise kavga esnasında ortalıkta görülmediği gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.