'Bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum'

20.09.2016 - 14:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2534+ kez okundu.
 

'Bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum'

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde ziyaret ettiği Gerede’de; Ak Parti İlçe Teşkilatı ve ilçe sakinleriyle buluştu ve bayramlaştı.
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gerede’de düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Ercoşkun, "Artık Türkiye'nin görüşü alınmadan, sözü dinlenmeden bölgede hiçbir adım atılamayacak. Açıkçası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İçimiz rahat. Bu mücadelenin başında bulunan ve Milli Savunma Bakanlığımıza ilk sivil müsteşar olarak atanan Ali Fidan Ağabeyimize, bu mücadeleye katkı veren, destekleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde ziyaret ettiği Gerede’de; Ak Parti İlçe Teşkilatı ve ilçe sakinleriyle buluştu ve bayramlaştı. Bayramlaşma törenine, Milli Savunma Bakanlığı'na atanan ilk sivil müsteşar olması yönüyle son dönemde Türkiye'nin en çok konuştuğu isimler arasında gelen Geredeli hemşehri Ali Fidan'da katıldı. Bolu Milletvekili Ercoşkun, tören salonunda yan yana oturduğu ve dakikalarca görüştüğü Fidan'la birlikte Gerede İlçe Teşkilatı yöneticileri ve üyeleri ile bayramlaştı.  Ercoşkun, selamlama ve bayramı kutladığı konuşmasında, "Sıcak kanlı duruşu ve memleket meselelerine olan hakimiyetiyle İçişleri Bakanlığı'ndaki ve Düzce Valiliği'ndeki görevleri sonrası Türkiye'nin değişimi ve dönüşümü noktasında sivil olarak önemli bir makama seçilen Ali Fidan Ağabeyimizle birlikte Geredeli hemşerilerimizle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Birlik ve beraberliği doruk noktalarda yaşadığımız bu mübarek Kurban Bayramı'nda şükürler olsun ki yine birlikteyiz. Bu mübarek bayramın Müslüman dünyasında hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde ziyaret ettiği Gerede’de; Ak Parti İlçe Teşkilatı ve ilçe sakinleriyle buluştu ve bayramlaştı.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gerede’de düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Ercoşkun, "Artık Türkiye'nin görüşü alınmadan, sözü dinlenmeden bölgede hiçbir adım atılamayacak. Açıkçası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İçimiz rahat. Bu mücadelenin başında bulunan ve Milli Savunma Bakanlığımıza ilk sivil müsteşar olarak atanan Ali Fidan Ağabeyimize, bu mücadeleye katkı veren, destekleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde ziyaret ettiği Gerede’de; Ak Parti İlçe Teşkilatı ve ilçe sakinleriyle buluştu ve bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Milli Savunma Bakanlığı'na atanan ilk sivil müsteşar olması yönüyle son dönemde Türkiye'nin en çok konuştuğu isimler arasında gelen Geredeli hemşehri Ali Fidan'da katıldı.

Bolu Milletvekili Ercoşkun, tören salonunda yan yana oturduğu ve dakikalarca görüştüğü Fidan'la birlikte Gerede İlçe Teşkilatı yöneticileri ve üyeleri ile bayramlaştı. 

Ercoşkun, selamlama ve bayramı kutladığı konuşmasında, "Sıcak kanlı duruşu ve memleket meselelerine olan hakimiyetiyle İçişleri Bakanlığı'ndaki ve Düzce Valiliği'ndeki görevleri sonrası Türkiye'nin değişimi ve dönüşümü noktasında sivil olarak önemli bir makama seçilen Ali Fidan Ağabeyimizle birlikte Geredeli hemşerilerimizle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Birlik ve beraberliği doruk noktalarda yaşadığımız bu mübarek Kurban Bayramı'nda şükürler olsun ki yine birlikteyiz. Bu mübarek bayramın Müslüman dünyasında hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.