Görevi devretti!..

SİYASET 26.07.2018 - 15:46, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1792+ kez okundu.
 

Görevi devretti!..

"Yüksel Coşkunyürek, 2016 yılından beri yürüttüğü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevini düzenlenen tören ile devretti."
Geredeli eski Bolu Milletvekili, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek düzenlenen devir teslim töreni ile devretti. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlıklara bakan yardımcısı ataması yapılırkrn, Bolu eski Milletvekili ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in ise yeni dönemde görev alamadığı gözlenmişti. Yüksel Coşkunyürek, 2016 yılından beri yürüttüğü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevini düzenlenen tören ile devretti. Yeni kabinede görev alamayan Coşkunyürek, töreninde yaptığı açıklamada çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, yeni atanan isimlere de başarılar diledi. Geredeli Coşkunyürek, yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Bakan Yardımcısı görevimi bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreni ile devrettim. Yeni atanan Bakan Yardımcılarımız Selim Dursun, Enver İskurt ve Dr. Ömer Fatih Sayan’a tebrik yeni görevlerinde başarılar dilerim. Bu vesile ile görev yaptığım Bakanımız Sn. Ahmet Arslan olmak üzere bakanlığımızın her kademesinde çalışan personelimiz ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.
"Yüksel Coşkunyürek, 2016 yılından beri yürüttüğü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevini düzenlenen tören ile devretti."

Geredeli eski Bolu Milletvekili, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek düzenlenen devir teslim töreni ile devretti.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlıklara bakan yardımcısı ataması yapılırkrn, Bolu eski Milletvekili ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in ise yeni dönemde görev alamadığı gözlenmişti.

Yüksel Coşkunyürek, 2016 yılından beri yürüttüğü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevini düzenlenen tören ile devretti.

Yeni kabinede görev alamayan Coşkunyürek, töreninde yaptığı açıklamada çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, yeni atanan isimlere de başarılar diledi.

Geredeli Coşkunyürek, yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Bakan Yardımcısı görevimi bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreni ile devrettim. Yeni atanan Bakan Yardımcılarımız Selim Dursun, Enver İskurt ve Dr. Ömer Fatih Sayan’a tebrik yeni görevlerinde başarılar dilerim. Bu vesile ile görev yaptığım Bakanımız Sn. Ahmet Arslan olmak üzere bakanlığımızın her kademesinde çalışan personelimiz ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.