Bolu'ya Geredeli isim..

GÜNDEM 06.01.2017 - 11:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2417+ kez okundu.
 

Bolu'ya Geredeli isim..

Gizli oylama ile yapılan denetim komisyonu üyeliği seçiminde Geredeli İGM üyesi de denetim komisyonuna getirildi.
Bolu İGM toplantılarının hafta içinde gerçekleşen bölümünde İl Özel İdaresi Denetim Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde Geredeli İGM üyesi de denetim komisyonuna getirildi. Bolu İl Genel Meclisinde ocak ayı toplantıları devam ediyor. Toplantının önceki gün gerçekleşen oturumunda altı madde görüşülerek karara bağlandı. Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşen oturumda 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 17. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde Denetim Komisyonuna Ahmet Uzun, Osman Cabgu, Fehmi Çınar ve Eyüp Beşli yanında Geredeli hemşehrimiz Yusuf Gökçe seçildi.
Gizli oylama ile yapılan denetim komisyonu üyeliği seçiminde Geredeli İGM üyesi de denetim komisyonuna getirildi.

Bolu İGM toplantılarının hafta içinde gerçekleşen bölümünde İl Özel İdaresi Denetim Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde Geredeli İGM üyesi de denetim komisyonuna getirildi.

Bolu İl Genel Meclisinde ocak ayı toplantıları devam ediyor. Toplantının önceki gün gerçekleşen oturumunda altı madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşen oturumda 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 17. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi yapıldı.

Gizli oylama ile yapılan seçimde Denetim Komisyonuna Ahmet Uzun, Osman Cabgu, Fehmi Çınar ve Eyüp Beşli yanında Geredeli hemşehrimiz Yusuf Gökçe seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.