Gerede’nin SYDV üyeleri seçildi

GÜNDEM 12.01.2018 - 08:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2191+ kez okundu.
 

Gerede’nin SYDV üyeleri seçildi

"İGM’nin Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçiminde, Gerede’ye Murat Açıkgöz ve Osman Yılmaz oy birliği ile seçildi."
Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimleri, İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantılarında yapıldı. Bolu İGM’nin Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçiminde, Gerede’ye Murat Açıkgöz ve Osman Yılmaz oy birliği ile seçildi. Ayrıca Geredeli İGM üyesi Yusuf Gökçe, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. Maddesi gereği, Denetim Komisyonuna seçildi. İl İnsan Hakları kuruluna ise İl Genel Meclisini temsilen görev yapmak üzere Geredeli üye Üzeyir Ercivan seçildi. Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantılarının önceki günlerde gerçekleşen oturumunda İlimiz Merkez ve İlçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi gerçekleştirildi. Buna göre; Merkez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Kemal Çalışır ve Mustafa konuk, Dörtdivan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Fevzi Kayaalp ve Emin Eyeci, Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Murat Açıkgöz ve Osman Yılmaz, Göynük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Mehmet Akmeşe ve Safiye Demiröz, Kıbrıscık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Mustafa Kıvrak ve Abdülselam Gülen, Mengen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Sema Özcanlı ve Necati Avcı, Mudurnu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Seçkin Beyhan ve İlhan Özmen, Seben Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Alaattin Özkök ve Hülya Arslan, Yeniçağa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine İsmail Altındağ ve Hasan Demirkol seçildi. Ayrıca, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. Maddesi gereği Yusuf Gökçe, Eyüp Beşli, Ahmet Uzun, Osman Cabgu ve Fehmi Çınar Denetim Komisyonuna seçilirken, İl İnsan Hakları kurulunda İl Genel Meclisini temsilen görev yapmak üzere Üzeyir Ercivan meclis üyeleri tarafından seçildi.
"İGM’nin Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçiminde, Gerede’ye Murat Açıkgöz ve Osman Yılmaz oy birliği ile seçildi."

Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimleri, İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantılarında yapıldı.

Bolu İGM’nin Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçiminde, Gerede’ye Murat Açıkgöz ve Osman Yılmaz oy birliği ile seçildi.

Ayrıca Geredeli İGM üyesi Yusuf Gökçe, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. Maddesi gereği, Denetim Komisyonuna seçildi. İl İnsan Hakları kuruluna ise İl Genel Meclisini temsilen görev yapmak üzere Geredeli üye Üzeyir Ercivan seçildi.

Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantılarının önceki günlerde gerçekleşen oturumunda İlimiz Merkez ve İlçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi gerçekleştirildi.

Buna göre; Merkez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Kemal Çalışır ve Mustafa konuk, Dörtdivan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Fevzi Kayaalp ve Emin Eyeci, Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Murat Açıkgöz ve Osman Yılmaz, Göynük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Mehmet Akmeşe ve Safiye Demiröz, Kıbrıscık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Mustafa Kıvrak ve Abdülselam Gülen, Mengen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Sema Özcanlı ve Necati Avcı, Mudurnu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Seçkin Beyhan ve İlhan Özmen, Seben Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Alaattin Özkök ve Hülya Arslan, Yeniçağa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine İsmail Altındağ ve Hasan Demirkol seçildi.

Ayrıca, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. Maddesi gereği Yusuf Gökçe, Eyüp Beşli, Ahmet Uzun, Osman Cabgu ve Fehmi Çınar Denetim Komisyonuna seçilirken, İl İnsan Hakları kurulunda İl Genel Meclisini temsilen görev yapmak üzere Üzeyir Ercivan meclis üyeleri tarafından seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.