Dalgıçlar buldu!

ASAYİŞ 16.04.2018 - 11:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2367+ kez okundu.
 

Dalgıçlar buldu!

"Hayvanları otlatırken kaybolan 78 yaşındaki Müesser Dursun'u arama çalışması başlatan ekipler bu sabah saatlerinde, kadının cansız bedenine ulaştı.."
Örencik köyünde kaybolan 78 yaşındaki 4 çocuk annesi Müesser Dursun’un cesedi dere kenarında bulundu. Yaşlı kadının cesedi dalgıçlar tarafından dere içerisindeki söğüt ağacına takılmış şekilde bulundu. Kasım Şahin'in haberine göre, Gerede merkez köylerinden Örencik yakınlarında kendisine ait hayvan otlatan 78 yaşındaki Müesser Dursun’dan dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyordu. Köy yakınlarında hayvan otlatan kadının yanına giden ailesi hayvanların başında Müesser Dursun’a rastlayamayınca çevrede arama yaptıkları ve aramalarına karşın Müesser Nineden hiçbir iz bulamadıkları belirtildi. Müesser Dursun’un yakınları durumu yetkililere haber vermesi sonrası köye jandarma ve AFAD ekiplerin ve dalgıçlar sevk edildi. Ekipler ve köylüler, Dursun’un hayvan otlattığı bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlattı. Hayvanları otlatırken kaybolan kadını arama çalışması başlatan ekipler Dursun’un cesedine bu sabah saatlerinde ulaşıldı. Edinilen bilgilerdeki iddialara göre, yaşlı kadının kedisine ait küçük baş hayvanları akıntısı şiddetli olan dereden karşıdan karşıya geçirdiği ancak kedisinin ise akıntıya kapılara yaklaşık 300 metre sürüklendiği ve boğularak hayatını kaybettikten sonrada cesedin dere içerisinde bulunan bir söğüt ağacının dallarına takıldığı öğrenildi. Yaşlı kadının cesedinin otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildiği ve cenazesinin de Örencik Köyü Baltacılar Mahallesi mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Ölüm haberi Dursun ailesini yasa boğdu.
"Hayvanları otlatırken kaybolan 78 yaşındaki Müesser Dursun'u arama çalışması başlatan ekipler bu sabah saatlerinde, kadının cansız bedenine ulaştı.."

Örencik köyünde kaybolan 78 yaşındaki 4 çocuk annesi Müesser Dursun’un cesedi dere kenarında bulundu. Yaşlı kadının cesedi dalgıçlar tarafından dere içerisindeki söğüt ağacına takılmış şekilde bulundu.

Kasım Şahin'in haberine göre, Gerede merkez köylerinden Örencik yakınlarında kendisine ait hayvan otlatan 78 yaşındaki Müesser Dursun’dan dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyordu. Köy yakınlarında hayvan otlatan kadının yanına giden ailesi hayvanların başında Müesser Dursun’a rastlayamayınca çevrede arama yaptıkları ve aramalarına karşın Müesser Nineden hiçbir iz bulamadıkları belirtildi. Müesser Dursun’un yakınları durumu yetkililere haber vermesi sonrası köye jandarma ve AFAD ekiplerin ve dalgıçlar sevk edildi.

Ekipler ve köylüler, Dursun’un hayvan otlattığı bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlattı. Hayvanları otlatırken kaybolan kadını arama çalışması başlatan ekipler Dursun’un cesedine bu sabah saatlerinde ulaşıldı.

Edinilen bilgilerdeki iddialara göre, yaşlı kadının kedisine ait küçük baş hayvanları akıntısı şiddetli olan dereden karşıdan karşıya geçirdiği ancak kedisinin ise akıntıya kapılara yaklaşık 300 metre sürüklendiği ve boğularak hayatını kaybettikten sonrada cesedin dere içerisinde bulunan bir söğüt ağacının dallarına takıldığı öğrenildi.

Yaşlı kadının cesedinin otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildiği ve cenazesinin de Örencik Köyü Baltacılar Mahallesi mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Ölüm haberi Dursun ailesini yasa boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.