Elören'de deprem!..

YAŞAM 08.10.2018 - 14:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1751+ kez okundu.
 

Elören'de deprem!..

"Hafta sonunda ilçemizde deprem meydana geldi.."
İlçemiz dün akşam saatlerinde deprem yaşadı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre akşam saatlerinde Elören köyü 2.00 şiddetinde bir deprem ile sarsıldı. Son günlerde Bolu ve İlçe köylerinde küçük çaplı da olsa depremler devam ediyor.  Pazar akşamı saat 21.52’de Gerede ilçesine bağlı Elören köyünde 7 kilometre derinliğinde 2.00 şiddetinde bir deprem yaşandı.
"Hafta sonunda ilçemizde deprem meydana geldi.."

İlçemiz dün akşam saatlerinde deprem yaşadı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre akşam saatlerinde Elören köyü 2.00 şiddetinde bir deprem ile sarsıldı.

Son günlerde Bolu ve İlçe köylerinde küçük çaplı da olsa depremler devam ediyor.  Pazar akşamı saat 21.52’de Gerede ilçesine bağlı Elören köyünde 7 kilometre derinliğinde 2.00 şiddetinde bir deprem yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.