Bolu, Gerede ile yine 'renkli'

YAŞAM 08.10.2018 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2762+ kez okundu.
 

Bolu, Gerede ile yine 'renkli'

"Bolu Barosu Başkanı Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçilmeyi başardı."
Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen Avukat Yusuf Renkli bir kez daha Bolu Barosuna seçildi. Bolu Barosu Başkanlık görevini üç dönemdir yürüten Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçilmeyi başardı. Yaklaşık 160 avukatın kayıtlı bulunduğu Bolu Barosu, 2 yıl görev alacak yeni yönetimini belirledi. Bolu barosu Başkanlığına Ferit Atalay ve Sabri Erhendekçi aday olurken, 16 isimde yönetim kurulunda görev alabilmek amacıyla avukatların desteğini istedi. Yapılan seçim sonrası Sabri Erhendekçi83 oy alırken, eski başkan Atalay 53 oyda kaldı. Seçimler sonrası ise Bolu Baro Yönetiminde Halil İbrahim Yılmaz, Bengü Pelin Akşemsettinoğlu, Mert Ali Sarıkaya, Sinan Barut, Zuhal Demirci, Esin Dolapçı, Berk Kutlukkaya, Yusuf Renkli seçildi. Disiplin Kurulu’na Yücel Şadi Muzaffer, Umut Doğuş, Tolga Kocaçalıkoğlu seçilirken, Denetleme Kurulu’na Kemal Ahmet Akşemsettinoğlu, Serdar Kırlıoğlu ve Begüm Tuncel seçildi. 52 oy alarak yeniden Bolu yönetimine seçilen Geredeli Avukat Yusuf Renkli, “Bolu'da, Gerede avukatlarının da sesinin duyurulması için yönetimde görev almak çok önemliydi,” dedi. Gerede'nin önemli hukukçu isimlerinden avukat Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada, destek olanlara teşekkür ederek; “Gerede’ de görev yapan meslektaşlarımın desteği ile aday oldum ve sağ olsunlar Bolulu meslektaşlarımız da önemli oranda oy katkısı yaptılar. Aracılığınızla, destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onları, baro yönetiminde en iyi şekilde temsil edeceğim. Bizde siyasi görüş, kıdem önemli değildir, önemli olan Gerede ve meslektaşlarımızın menfaatidir,” şeklinde konuştu.
"Bolu Barosu Başkanı Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçilmeyi başardı."

Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen Avukat Yusuf Renkli bir kez daha Bolu Barosuna seçildi.

Bolu Barosu Başkanlık görevini üç dönemdir yürüten Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçilmeyi başardı.

Yaklaşık 160 avukatın kayıtlı bulunduğu Bolu Barosu, 2 yıl görev alacak yeni yönetimini belirledi. Bolu barosu Başkanlığına Ferit Atalay ve Sabri Erhendekçi aday olurken, 16 isimde yönetim kurulunda görev alabilmek amacıyla avukatların desteğini istedi.

Yapılan seçim sonrası Sabri Erhendekçi83 oy alırken, eski başkan Atalay 53 oyda kaldı. Seçimler sonrası ise Bolu Baro Yönetiminde Halil İbrahim Yılmaz, Bengü Pelin Akşemsettinoğlu, Mert Ali Sarıkaya, Sinan Barut, Zuhal Demirci, Esin Dolapçı, Berk Kutlukkaya, Yusuf Renkli seçildi.

Disiplin Kurulu’na Yücel Şadi Muzaffer, Umut Doğuş, Tolga Kocaçalıkoğlu seçilirken, Denetleme Kurulu’na Kemal Ahmet Akşemsettinoğlu, Serdar Kırlıoğlu ve Begüm Tuncel seçildi.

52 oy alarak yeniden Bolu yönetimine seçilen Geredeli Avukat Yusuf Renkli, “Bolu'da, Gerede avukatlarının da sesinin duyurulması için yönetimde görev almak çok önemliydi,” dedi.

Gerede'nin önemli hukukçu isimlerinden avukat Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada, destek olanlara teşekkür ederek; “Gerede’ de görev yapan meslektaşlarımın desteği ile aday oldum ve sağ olsunlar Bolulu meslektaşlarımız da önemli oranda oy katkısı yaptılar. Aracılığınızla, destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onları, baro yönetiminde en iyi şekilde temsil edeceğim. Bizde siyasi görüş, kıdem önemli değildir, önemli olan Gerede ve meslektaşlarımızın menfaatidir,” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.