Ünlü isim, Gerede'de anlatacak

YAŞAM 07.05.2018 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2837+ kez okundu.
 

Ünlü isim, Gerede'de anlatacak

"Özellikle son dönem yaşamı boyunca edindiği tecrübeler ve kendine has anlatımı ile beğeni ile izlenilen İkbal Gürpıbar, önümüzdeki hafta ilçemize gelmeye hazırlanıyor.."
Konferanslarıyla yurt içi ve yurt dışında hayranlarıyla şiir dinletisi ve organizasyonlarla buluşan İkbal Gürpınar’ın önümüzdeki hafta durağı Gerede olacak. Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde düzenlenecek program ile TV programcısı ünlü isim İkbal Gürpınar, Gerede’ye geliyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı tüm halkı programa davet etti. Televizyon programcısı ve sunucusu İkbal Gürpınar, verilen bilgilere göre; 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Melih Gökçek Kültür Merkezinde Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde organize edilen “Mutlu Kadın Mutlu Toplum” isimli konferans için ilçemize gelecek.  Melih Gökçek Kültür Merkezinde saat 20.30’da başlayacak konferansa ilginin yüksek olması bekleniyor.
"Özellikle son dönem yaşamı boyunca edindiği tecrübeler ve kendine has anlatımı ile beğeni ile izlenilen İkbal Gürpıbar, önümüzdeki hafta ilçemize gelmeye hazırlanıyor.."

Konferanslarıyla yurt içi ve yurt dışında hayranlarıyla şiir dinletisi ve organizasyonlarla buluşan İkbal Gürpınar’ın önümüzdeki hafta durağı Gerede olacak.

Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde düzenlenecek program ile TV programcısı ünlü isim İkbal Gürpınar, Gerede’ye geliyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı tüm halkı programa davet etti.

Televizyon programcısı ve sunucusu İkbal Gürpınar, verilen bilgilere göre; 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Melih Gökçek Kültür Merkezinde Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde organize edilen “Mutlu Kadın Mutlu Toplum” isimli konferans için ilçemize gelecek.

 Melih Gökçek Kültür Merkezinde saat 20.30’da başlayacak konferansa ilginin yüksek olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.