Bolu yine 'renkli'

10.10.2016 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2396+ kez okundu.
 

Bolu yine 'renkli'

Bolu Barosu Başkanı Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçilmeyi başardı.
Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen Avukat Yusuf Renkli bir kez daha Bolu Barosuna seçildi. Bolu Barosu Başkanlık görevini iki dönemdir yürüten Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçildi. İki dönemdir Bolu Barosu başkanlığı görevini yürüten Ferit Atalay tek aday olarak seçime girerken, 16 aday da 8 kişilik Yönetim Kurulu’na girebilmek için mücadele verdi. 129 avukatın katılımıyla gerçekleşen seçimler sonunda 8 kişilik yönetim kurulu üyelikleri için 16 aday yarıştı. 53 oy alarak yeniden Bolu yönetimine seçilen Geredeli Avukat Yusuf Renkli, “Bolu'da, Gerede avukatlarının da sesinin duyurulması için yönetimde görev almak çok önemliydi,” dedi. Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada, destek olanlara teşekkür ederek; “Gerede’ de görev yapan meslektaşlarımın desteği ile aday oldum ve sağ olsunlar Bolulu meslektaşlarımız da önemli oranda oy katkısı yaptılar. Aracılığınızla, destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onları, baro yönetiminde en iyi şekilde temsil edeceğim. Bizde siyasi görüş, kıdem önemli değildir, önemli olan Gerede ve meslektaşlarımızın menfaatidir,” şeklinde konuştu. LİSTE ŞU ŞEKİLDE; Yönetim Kurulu üyelikleri: Necdet Sertel (69), Sinan Barut (79), Halil İbrahim Yılmaz (92), Bengü Akşemsettinoğlu (70) Zuhal Demirci (70), Yusuf Renkli (53), Coşkun Selen( 53) ve Sabri Erhendekçi (62) oyla seçildi. Türkiye Barolar Birliği: Hüseyin Ertuğrul ve Yafes Altok Denetleme Kurulu: Kemal Akşemsettinoğlu, Esin Dolapçı Disiplin Kurulu: M. Sadi Yücel, Berk Kutlukaya.
Bolu Barosu Başkanı Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçilmeyi başardı.

Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen Avukat Yusuf Renkli bir kez daha Bolu Barosuna seçildi.

Bolu Barosu Başkanlık görevini iki dönemdir yürüten Avukat Ferit Atalay ile görev yapan Yusuf Renkli, Bolu Baro Evinde çarşaf listeyle yapılan seçimlerde bir kez daha yönetim kurulu üyesi seçildi.

İki dönemdir Bolu Barosu başkanlığı görevini yürüten Ferit Atalay tek aday olarak seçime girerken, 16 aday da 8 kişilik Yönetim Kurulu’na girebilmek için mücadele verdi.

129 avukatın katılımıyla gerçekleşen seçimler sonunda 8 kişilik yönetim kurulu üyelikleri için 16 aday yarıştı.

53 oy alarak yeniden Bolu yönetimine seçilen Geredeli Avukat Yusuf Renkli, “Bolu'da, Gerede avukatlarının da sesinin duyurulması için yönetimde görev almak çok önemliydi,” dedi.

Yusuf Renkli, yaptığı açıklamada, destek olanlara teşekkür ederek; “Gerede’ de görev yapan meslektaşlarımın desteği ile aday oldum ve sağ olsunlar Bolulu meslektaşlarımız da önemli oranda oy katkısı yaptılar. Aracılığınızla, destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onları, baro yönetiminde en iyi şekilde temsil edeceğim. Bizde siyasi görüş, kıdem önemli değildir, önemli olan Gerede ve meslektaşlarımızın menfaatidir,” şeklinde konuştu.

LİSTE ŞU ŞEKİLDE;

Yönetim Kurulu üyelikleri: Necdet Sertel (69), Sinan Barut (79), Halil İbrahim Yılmaz (92), Bengü Akşemsettinoğlu (70) Zuhal Demirci (70), Yusuf Renkli (53), Coşkun Selen( 53) ve Sabri Erhendekçi (62) oyla seçildi.

Türkiye Barolar Birliği: Hüseyin Ertuğrul ve Yafes Altok

Denetleme Kurulu: Kemal Akşemsettinoğlu, Esin Dolapçı

Disiplin Kurulu: M. Sadi Yücel, Berk Kutlukaya.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.