Bakanlar bu düğüne akın etti

02.08.2016 - 17:07, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3952+ kez okundu.
 

Bakanlar bu düğüne akın etti

Geredeli hemşehrimiz, Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek kızı Merve’yi, Mustafa Erkan ile muhteşem bir törenle evlendirdi.
Geredeli hemşehrimiz Yüksel Coşkunyürek kızını evlendirdi. Geredeli hemşehrimiz, Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek kızı Merve’yi, Mustafa Erkan ile muhteşem bir törenle evlendirdi. Dün Ankara'da gerçekleşen düğüne, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı  Lütfi Elvan, Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Eski Kültür Bakanı Sayın Atilla Koç, HSYK Başkan Vekili  Mehmet Yılmaz, Bakan Yardımcılarından Fatih Metin, Bolu Milletvekillerinden Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Yeniçağa Belediye Başkanı   Recai Çağlar, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Bolu Merkez ve İlçe AK Parti Teşkilatları üyeleri, Bakanlık mensupları; Bolu’dan, Gerede’den gelen kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Düğüne katılan eski ve yeni bütün bakanlar ve HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz,  genç çiftlerin nikah şahidi oldu. Nikâhı Altındağ İlçesi Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kıydı. Gençlerin evlenme cüzdanlarını Eski Kültür Bakanı Atilla Koç ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı birlikte gençlere verdiler. Mini bir hükümet toplantısını andıran gecede Kuran-ı Kerim okunarak başlandı. Gecede şehitlere hürmeten eğlenceler iptal edilirken, düğünde bolca siyaset konuşuldu. Düğün alanında Başbakanın, Bakanların, Bolu ve Düzce Valilerinin yanı sıra diğer illerin Valilerinin, bürokratların gönderdikleri çiçeklerin çokluğu dikkat çekti. Genç çifte dünya ve ahiret saadeti dileriz.  
Geredeli hemşehrimiz, Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek kızı Merve’yi, Mustafa Erkan ile muhteşem bir törenle evlendirdi.

Geredeli hemşehrimiz Yüksel Coşkunyürek kızını evlendirdi.

Geredeli hemşehrimiz, Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek kızı Merve’yi, Mustafa Erkan ile muhteşem bir törenle evlendirdi.

Dün Ankara'da gerçekleşen düğüne, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı  Lütfi Elvan, Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Eski Kültür Bakanı Sayın Atilla Koç, HSYK Başkan Vekili  Mehmet Yılmaz, Bakan Yardımcılarından Fatih Metin, Bolu Milletvekillerinden Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Yeniçağa Belediye Başkanı   Recai Çağlar, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Bolu Merkez ve İlçe AK Parti Teşkilatları üyeleri, Bakanlık mensupları; Bolu’dan, Gerede’den gelen kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğüne katılan eski ve yeni bütün bakanlar ve HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz,  genç çiftlerin nikah şahidi oldu. Nikâhı Altındağ İlçesi Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kıydı.

Gençlerin evlenme cüzdanlarını Eski Kültür Bakanı Atilla Koç ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı birlikte gençlere verdiler.

Mini bir hükümet toplantısını andıran gecede Kuran-ı Kerim okunarak başlandı. Gecede şehitlere hürmeten eğlenceler iptal edilirken, düğünde bolca siyaset konuşuldu. Düğün alanında Başbakanın, Bakanların, Bolu ve Düzce Valilerinin yanı sıra diğer illerin Valilerinin, bürokratların gönderdikleri çiçeklerin çokluğu dikkat çekti.

Genç çifte dünya ve ahiret saadeti dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.