Gerede'de, yola devam!

SİYASET 15.01.2019 - 17:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2472+ kez okundu.
 

Gerede'de, yola devam!

"Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar’ın, ilçe teşkilatı ile birlikte seçim startını dün itibariyle başlattı."
Ak Parti’de uzun süredir merakla beklenen Gerede Belediye Başkan Adayı belli oldu. Gerede Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday olarak belirlenen Mustafa Allar’a ismi resmi olarak tebliğ edildi. Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar’ın, ilçe teşkilatı ile birlikte seçim startını dün itibariyle başlattığı belirtildi. Memnuniyetini ifade ederek teşekkür konuşması yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında; “Yaklaşık 5 yıldır Gerede Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Görev süremiz boyunca şehrimiz için her zaman aşkla, heyecanla ve gururla çalıştık. Ağır taşları yerinden oynattık, kronik ve çözülemez denilen problemleri çözdük. 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin takdiri, Bolu Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü Beyefendi, Arzu Aydın Hanımefendi, İl Başkanımız Sayın Nurettin Doğanay Beyefendi, İlçe Başkanımız Sayın İsmail Çetin Beyefendi’nin ve parti teşkilatımızın tüm kademelerinin destekleriyle yeniden aday gösterildim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteği ile İlçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin şahsıma layık gördüğü bu kutsal görevle bir kez daha milletimizin rızasını almak, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz. Bundan önce olduğu gibi “havası sert, insanı mert” Geredemize hizmet etmek için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Gerede olacağız, Türkiye olacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin. Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışarak 2014 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarı çıtamızı daha üst seviyelere çıkaracağız. Bunu başarmak bizlerin elinde. Ben başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar’ın, ilçe teşkilatı ile birlikte seçim startını dün itibariyle başlattı."

Ak Parti’de uzun süredir merakla beklenen Gerede Belediye Başkan Adayı belli oldu. Gerede Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday olarak belirlenen Mustafa Allar’a ismi resmi olarak tebliğ edildi.

Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar’ın, ilçe teşkilatı ile birlikte seçim startını dün itibariyle başlattığı belirtildi.

Memnuniyetini ifade ederek teşekkür konuşması yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında; “Yaklaşık 5 yıldır Gerede Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Görev süremiz boyunca şehrimiz için her zaman aşkla, heyecanla ve gururla çalıştık. Ağır taşları yerinden oynattık, kronik ve çözülemez denilen problemleri çözdük. 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin takdiri, Bolu Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü Beyefendi, Arzu Aydın Hanımefendi, İl Başkanımız Sayın Nurettin Doğanay Beyefendi, İlçe Başkanımız Sayın İsmail Çetin Beyefendi’nin ve parti teşkilatımızın tüm kademelerinin destekleriyle yeniden aday gösterildim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteği ile İlçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin şahsıma layık gördüğü bu kutsal görevle bir kez daha milletimizin rızasını almak, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz. Bundan önce olduğu gibi “havası sert, insanı mert” Geredemize hizmet etmek için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Gerede olacağız, Türkiye olacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin.

Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışarak 2014 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarı çıtamızı daha üst seviyelere çıkaracağız. Bunu başarmak bizlerin elinde. Ben başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.