'Çok sıkıntılar çekildi..'

SPOR 20.11.2018 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 966+ kez okundu.
 

'Çok sıkıntılar çekildi..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, tüm halkın yararlanabileceği bir yapı için düğmeye bastıklarına işaret etti."
Gerede için pek çok önemli projeyi hayata geçiren belediye başkanı Mustafa Allar, gençleri de içine alan çalışmalarını da aksaksız sürdürüyor. Başkan Allar, yaptığı çalışmalarla Gerede’nin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına devam ediyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün takipleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1 milyon 400 bin TL ödenek kazandırılarak Şehir Stadındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; tel örgüleri yenilenen Şehir Stadyumunun drenaj ve zemin alt yapı düzenlemesi tamamlanarak sentetik çimleri döşenmeye başlandı ayrıca Şehir Stadyumunun etrafına çim yüzeyli koşu pisti de yapılarak sporsever halkın hizmetine sunulacak. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, tüm halkın yararlanabileceği bir yapı için düğmeye bastıklarına işaret etti. Yeni stadın hayırlı olmasını dileyen Başkan Allar, açıklamasında; "İlçe Stadı maalesef zamana yenik düşerek ekonomik ömrünü tamamladı. Geredespor maçlarını Bolu’da oynuyor. Özellikle Bölgesel Amatör Ligde iken çok sıkıntılar çekildi. Bizde gerekli girişimlerde bulunarak stat zeminini, çevresini yenileyerek hizmete açacağız. Profilden olan eski tribünler sökülecek, görsel olarak güzel bir görünüme kavuşacak. Halkımız ayrıca burada yürüyüşler gerçekleştiriyor, sağlık koşuları ve yürüyüşleri yapıyor. Etrafına fitness spor aletleri de koyacağız. Tüm halkımızın yararlanabileceği bir yapı ortaya çıkacak. Amacımız gençlerin spor yapabilecekleri alan, halkımızında sağlıklı yaşam alanlarında spor yapabilmelerini sağlamak," sözlerini kullandı.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, tüm halkın yararlanabileceği bir yapı için düğmeye bastıklarına işaret etti."

Gerede için pek çok önemli projeyi hayata geçiren belediye başkanı Mustafa Allar, gençleri de içine alan çalışmalarını da aksaksız sürdürüyor.

Başkan Allar, yaptığı çalışmalarla Gerede’nin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına devam ediyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün takipleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1 milyon 400 bin TL ödenek kazandırılarak Şehir Stadındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; tel örgüleri yenilenen Şehir Stadyumunun drenaj ve zemin alt yapı düzenlemesi tamamlanarak sentetik çimleri döşenmeye başlandı ayrıca Şehir Stadyumunun etrafına çim yüzeyli koşu pisti de yapılarak sporsever halkın hizmetine sunulacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, tüm halkın yararlanabileceği bir yapı için düğmeye bastıklarına işaret etti.

Yeni stadın hayırlı olmasını dileyen Başkan Allar, açıklamasında; "İlçe Stadı maalesef zamana yenik düşerek ekonomik ömrünü tamamladı. Geredespor maçlarını Bolu’da oynuyor. Özellikle Bölgesel Amatör Ligde iken çok sıkıntılar çekildi. Bizde gerekli girişimlerde bulunarak stat zeminini, çevresini yenileyerek hizmete açacağız. Profilden olan eski tribünler sökülecek, görsel olarak güzel bir görünüme kavuşacak. Halkımız ayrıca burada yürüyüşler gerçekleştiriyor, sağlık koşuları ve yürüyüşleri yapıyor. Etrafına fitness spor aletleri de koyacağız. Tüm halkımızın yararlanabileceği bir yapı ortaya çıkacak. Amacımız gençlerin spor yapabilecekleri alan, halkımızında sağlıklı yaşam alanlarında spor yapabilmelerini sağlamak," sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.