Gerede'den iki kişi müracaat etti!

SİYASET 13.11.2018 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1981+ kez okundu.
 

Gerede'den iki kişi müracaat etti!

"Aday adaylığı başvuru süresinin uzatılması konusunda açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gerede Belediye Başkanlığı için iki kişinin aday adaylığına müracaat ettiğini duyurdu."
Ak Parti’de 12 Kasım Pazartesi günü sona eren Belediye Başkan aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı. Gerede Belediye Başkanlığı için 2 kişinin aday adaylığına müracaat ettiği ifade edildi. Aday adaylığı başvuru süresinin uzatılması konusunda açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru süresi 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 17.00’ye kadar uzatılmıştır” dedi. Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Merkez ve İlçelerde 38 müracaat olduğunu söyleyen Doğanay; “Belediye Başkanlığı için bugüne kadar Partimize; Bolu Belediye Başkanlığı için 6, Dörtdivan Belediye Başkanlığı için 1, Gerede Belediye Başkanlığı için 2, Göynük Belediye Başkanlığı için 3, Kıbrıscık Belediye Başkanlığı için 4, Mengen Belediye Başkanlığı için 8, Gökcesu Belediye Başkanlığı için 3, Mudurnu Belediye Başkanlığı için 7, Taşkesti Belediye Başkanlığı için 2 ve Yeniçağa Belediye Başkanlığı için 2 olmak üzere toplamda 38 aday adayı müracaatı yapılmıştır. Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeliği adaylık süreci ise 3 Aralık gününe kadar devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
"Aday adaylığı başvuru süresinin uzatılması konusunda açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gerede Belediye Başkanlığı için iki kişinin aday adaylığına müracaat ettiğini duyurdu."

Ak Parti’de 12 Kasım Pazartesi günü sona eren Belediye Başkan aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı. Gerede Belediye Başkanlığı için 2 kişinin aday adaylığına müracaat ettiği ifade edildi. Aday adaylığı başvuru süresinin uzatılması konusunda açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru süresi 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 17.00’ye kadar uzatılmıştır” dedi.

Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Merkez ve İlçelerde 38 müracaat olduğunu söyleyen Doğanay; “Belediye Başkanlığı için bugüne kadar Partimize; Bolu Belediye Başkanlığı için 6, Dörtdivan Belediye Başkanlığı için 1, Gerede Belediye Başkanlığı için 2, Göynük Belediye Başkanlığı için 3, Kıbrıscık Belediye Başkanlığı için 4, Mengen Belediye Başkanlığı için 8, Gökcesu Belediye Başkanlığı için 3, Mudurnu Belediye Başkanlığı için 7, Taşkesti Belediye Başkanlığı için 2 ve Yeniçağa Belediye Başkanlığı için 2 olmak üzere toplamda 38 aday adayı müracaatı yapılmıştır. Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeliği adaylık süreci ise 3 Aralık gününe kadar devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.