Başkente çıkarma yaptılar

SİYASET 24.10.2018 - 08:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1838+ kez okundu.
 

Başkente çıkarma yaptılar

"AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı; "Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin güvenini boşa çıkarmadık," dedi."
İlçemizi temsilen AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı’nın da aralarında bulunduğu İl ve ilçe başkanları Ankara’da Teşkilat İçi Eğitim programına katıldı. Ankara Genel Merkezde düzenlenen 28 il ve 320 ilçe başkanından oluşan ikinci grup iki gün süren kapsamlı eğitim ve bilgilendirme programında Bolu il ve ilçeleri olarak eksiksiz katılımla hazır bulundular. Bolu ekibi bir takım ziyaretlerde de bulunarak yerel seçimlere yönelik istişarelerde bulundular. Yerel seçimler öncesi düzenlenen eğitim kampında Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Başkan Vekili Numan Kurtuluş ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’nin sunumlarını dinlediler. Eğitim programını değerlendiren AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı; "Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin güvenini boşa çıkarmadık," dedi. Başkan Çığrılı, açıklamasında; “Bizde görevin ne olduğunun hiçbir önemi yoktur. Önemli olan tevazu, samimiyet ve liyakat ile görevimizi yerine getirmektir. Göreve geldiğimiz günden bugüne dek bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık, gece gündüz demeden gönüllere dokunmaya çalıştık. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin güvenini boşa çıkarmadık, bugünden sonra da hem Reisimizin elini güçlü tutacak hem de milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Böyle bir milletin ferdi olmak AK Parti gibi bir siyasi hareketin çatısı altında bulunmak bizler için büyük bir onur ve gururdur” ifadelerine yer verdi.
"AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı; "Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin güvenini boşa çıkarmadık," dedi."

İlçemizi temsilen AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı’nın da aralarında bulunduğu İl ve ilçe başkanları Ankara’da Teşkilat İçi Eğitim programına katıldı.

Ankara Genel Merkezde düzenlenen 28 il ve 320 ilçe başkanından oluşan ikinci grup iki gün süren kapsamlı eğitim ve bilgilendirme programında Bolu il ve ilçeleri olarak eksiksiz katılımla hazır bulundular.

Bolu ekibi bir takım ziyaretlerde de bulunarak yerel seçimlere yönelik istişarelerde bulundular. Yerel seçimler öncesi düzenlenen eğitim kampında Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Başkan Vekili Numan Kurtuluş ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’nin sunumlarını dinlediler.

Eğitim programını değerlendiren AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı; "Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin güvenini boşa çıkarmadık," dedi.

Başkan Çığrılı, açıklamasında; “Bizde görevin ne olduğunun hiçbir önemi yoktur. Önemli olan tevazu, samimiyet ve liyakat ile görevimizi yerine getirmektir. Göreve geldiğimiz günden bugüne dek bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık, gece gündüz demeden gönüllere dokunmaya çalıştık. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin güvenini boşa çıkarmadık, bugünden sonra da hem Reisimizin elini güçlü tutacak hem de milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Böyle bir milletin ferdi olmak AK Parti gibi bir siyasi hareketin çatısı altında bulunmak bizler için büyük bir onur ve gururdur” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.