Milletvekili Küpçü; 'Elimizden gelenden..'

SİYASET 26.07.2018 - 09:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2649+ kez okundu.
 

Milletvekili Küpçü; 'Elimizden gelenden..'

Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz ve elimizden gelenden daha fazlası için gayret sarf ediyoruz," dedi.
Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve çiçeği burnunda parlementer Arzu Aydın ilçemize gelerek, vekili olduğu millet ile kaynaştı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, AK Parti İlçe Teşkilatı ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, AK Parti İlçe teşkilatı ile bir süre sohbet etti. Ardından teşkilat mensupları ile birlikte ilçe esnafını ziyaret eden Bolu Milletvekili hemşehrimiz Fehmi Küpçü İlçe esnafı ile sohbet edip taleplerini dinledi. Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, ilçemize yaptığıuı ziyarette; "Çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz ve elimizden gelenden daha fazlası için gayret sarf ediyoruz," dedi. Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasında; “24 Haziran seçimlerinin öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden temenni ediyorum, bize destek veren halkımıza teşekkürlerimizi bir kere daha borç biliriz. Elbette ki sandıktan çıkan neticeye ve milletimizin mahşeri vicdanına dün olduğu gibi bu günde güveniyoruz ve ülkemizin geleceği için karar veren ve bize destek veren seçmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. İnşallah neticesi hayır getirir ve güçlü ve lider ülke idealimizden geri adım atmadan yolumuza dün olduğu gibi yarında devam ederiz. Bu yaptığımız ziyaretler; varsa şikâyetlerin ve istek ve taleplerin dinlenmesi veya bir aksaklık varsa, halkımızdan bunları öğrenerek giderilmesi yönünde faydalı ziyaretler. Çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz ve elimizden gelenden daha fazlası için gayret sarf ediyoruz, tüm hemşerilerimiz bizi samimi ve sıcak bir ortamla karşılıyor, tüm gayretimizle Gerede’mize hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.
Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz ve elimizden gelenden daha fazlası için gayret sarf ediyoruz," dedi.

Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve çiçeği burnunda parlementer Arzu Aydın ilçemize gelerek, vekili olduğu millet ile kaynaştı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, AK Parti İlçe Teşkilatı ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, AK Parti İlçe teşkilatı ile bir süre sohbet etti. Ardından teşkilat mensupları ile birlikte ilçe esnafını ziyaret eden Bolu Milletvekili hemşehrimiz Fehmi Küpçü İlçe esnafı ile sohbet edip taleplerini dinledi.

Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, ilçemize yaptığıuı ziyarette; "Çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz ve elimizden gelenden daha fazlası için gayret sarf ediyoruz," dedi.

Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasında; “24 Haziran seçimlerinin öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden temenni ediyorum, bize destek veren halkımıza teşekkürlerimizi bir kere daha borç biliriz. Elbette ki sandıktan çıkan neticeye ve milletimizin mahşeri vicdanına dün olduğu gibi bu günde güveniyoruz ve ülkemizin geleceği için karar veren ve bize destek veren seçmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. İnşallah neticesi hayır getirir ve güçlü ve lider ülke idealimizden geri adım atmadan yolumuza dün olduğu gibi yarında devam ederiz. Bu yaptığımız ziyaretler; varsa şikâyetlerin ve istek ve taleplerin dinlenmesi veya bir aksaklık varsa, halkımızdan bunları öğrenerek giderilmesi yönünde faydalı ziyaretler. Çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz ve elimizden gelenden daha fazlası için gayret sarf ediyoruz, tüm hemşerilerimiz bizi samimi ve sıcak bir ortamla karşılıyor, tüm gayretimizle Gerede’mize hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.