'Randevu alınacak vekilimiz halleder..'

SPOR 11.07.2018 - 17:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2392+ kez okundu.
 

'Randevu alınacak vekilimiz halleder..'

"Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1 milyon 400 bin TL ödenek ayrılan şehir stadına çim yüzeyli koşu pisti de yapılacak.."
Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte yaptığı uyumlu çalışmalarla ilçemizin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.   Belediye Başkanı Mustafa Allar geçtiğimiz aylarda Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1.400.000.00 ₺ ödenek ayrılan Şehir Stadında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Havaların iyileşmesi ile birlikte başlayan çalışmalarda ekonomik ömrü tamamlanmış doğal çim yüzeyli futbol sahasının çimleri sökülmeye başlandı. Sentetik sahaya dönüştürülerek etrafına çim yüzeyli koşu pisti yapılacak şehir stadyumunun ayrıca saha etrafındaki tel örgüler de yenilenerek sporsever halkımızın hizmetine sunulacak.    Konuya ilişkin bilgiler veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Geredespor'un yeni sezonda maçlarını sahasında oynayacağını dile getirdi. Başkan Allar, yaptığı açıklamada; “Geredemizin bütün projelerini birebir takip eden Milletvekilimiz Fehmi Küpçü bizim Ankara’daki elimiz kolumuz. O olmadan yerel hizmetler zora girer. İlgili bakandan randevu alınacak vekilimiz halleder. Ödenek çıkartılacak vekilimiz bir telefonla ilgili Genel Müdürlük ziyaret edilir hallolur. Gece-gündüz demeden ilçemizin kalkınması noktasında yaptığı çalışmalar ve girişimler için Milletvekilimize teşekkürü bir borç biliyoruz. İlçe halkım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Havaların iyileşmesi ile birlikte şehir stadındaki çalışmalarımız başladı inşallah kısa süre içerisinde bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Geredespor 2018/2019 Futbol Sezonunda maçlarını sahasında oynayacak.”sözlerine yer verdi.
"Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1 milyon 400 bin TL ödenek ayrılan şehir stadına çim yüzeyli koşu pisti de yapılacak.."
Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte yaptığı uyumlu çalışmalarla ilçemizin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.
 
Belediye Başkanı Mustafa Allar geçtiğimiz aylarda Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1.400.000.00 ₺ ödenek ayrılan Şehir Stadında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Havaların iyileşmesi ile birlikte başlayan çalışmalarda ekonomik ömrü tamamlanmış doğal çim yüzeyli futbol sahasının çimleri sökülmeye başlandı. Sentetik sahaya dönüştürülerek etrafına çim yüzeyli koşu pisti yapılacak şehir stadyumunun ayrıca saha etrafındaki tel örgüler de yenilenerek sporsever halkımızın hizmetine sunulacak. 
 
Konuya ilişkin bilgiler veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Geredespor'un yeni sezonda maçlarını sahasında oynayacağını dile getirdi.

Başkan Allar, yaptığı açıklamada; “Geredemizin bütün projelerini birebir takip eden Milletvekilimiz Fehmi Küpçü bizim Ankara’daki elimiz kolumuz. O olmadan yerel hizmetler zora girer. İlgili bakandan randevu alınacak vekilimiz halleder. Ödenek çıkartılacak vekilimiz bir telefonla ilgili Genel Müdürlük ziyaret edilir hallolur.
Gece-gündüz demeden ilçemizin kalkınması noktasında yaptığı çalışmalar ve girişimler için Milletvekilimize teşekkürü bir borç biliyoruz. İlçe halkım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum.
Havaların iyileşmesi ile birlikte şehir stadındaki çalışmalarımız başladı inşallah kısa süre içerisinde bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Geredespor 2018/2019 Futbol Sezonunda maçlarını sahasında oynayacak.”sözlerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.