Vaat dönemi bitti!

SİYASET 04.07.2018 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1971+ kez okundu.
 

Vaat dönemi bitti!

"24 Haziran tarihinde yapılan milletvekili seçimleri sonrası milletvekili seçilen isimler, mazbatalarını aldılar."
24 Haziran tarihinde yapılan milletvekili seçimleri sonrası halktan aldıkları oylar ile milletvekili seçilen Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan, İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Han’ın elinden mazbatalarını aldılar. Milletvekillerini bu önemli günlerinde teşkilatları yalnız bırakmazken, bu güne kadar vaatlerini sıralayan vekillerin artık icraat zamanı da gelmiş oldu. Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü halktan aldıkları oylarla hükümet olmanın avantajını kullanmak isterken, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan 4’üncü döneminde de iktidar milletvekillerinin icraatlarını takip edecek.
"24 Haziran tarihinde yapılan milletvekili seçimleri sonrası milletvekili seçilen isimler, mazbatalarını aldılar."

24 Haziran tarihinde yapılan milletvekili seçimleri sonrası halktan aldıkları oylar ile milletvekili seçilen Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan, İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Han’ın elinden mazbatalarını aldılar.

Milletvekillerini bu önemli günlerinde teşkilatları yalnız bırakmazken, bu güne kadar vaatlerini sıralayan vekillerin artık icraat zamanı da gelmiş oldu.

Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü halktan aldıkları oylarla hükümet olmanın avantajını kullanmak isterken, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan 4’üncü döneminde de iktidar milletvekillerinin icraatlarını takip edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.