'Gerede'de rekor kırarak gördük'

SİYASET 02.07.2018 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2269+ kez okundu.
 

'Gerede'de rekor kırarak gördük'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, seçimler sonrası yeniden seçilerek parlamentoya giren Geredeli hemşehrimiz Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’yü kutlayarak tebrik mesajı yayınladı."
İlçemizin kalkınması noktasında çok büyük hizmetleri olan, yapılan tüm çalışmalarda emeği bulunan Geredemizin gururu, Gerede’nin evladı; Ak Parti Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü yeniden milletvekili seçilerek bizleri bir kez daha onurlandırmıştır. Kendisini en kalbi duygularımla kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Cumhur ittifakının hayırlı ve güzel sonuçlarını bütün Türkiye’de olduğu gibi Geredemizde de Bolu ve ilçeleri arasında 88.90 oyla rekor kırarak gördük. Bu süreçte destek ve dualarını esirgemeyen, oy veren; Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım. Bundan sonraki süreçte de devam edecek cumhur ittifakının ülkemize daha büyük kazanımlar getirmesini temenni ederim. MUSTAFA ALLAR Belediye  Başkanı
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, seçimler sonrası yeniden seçilerek parlamentoya giren Geredeli hemşehrimiz Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’yü kutlayarak tebrik mesajı yayınladı."

İlçemizin kalkınması noktasında çok büyük hizmetleri olan, yapılan tüm çalışmalarda emeği bulunan Geredemizin gururu, Gerede’nin evladı; Ak Parti Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü yeniden milletvekili seçilerek bizleri bir kez daha onurlandırmıştır.

Kendisini en kalbi duygularımla kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Cumhur ittifakının hayırlı ve güzel sonuçlarını bütün Türkiye’de olduğu gibi Geredemizde de Bolu ve ilçeleri arasında 88.90 oyla rekor kırarak gördük.

Bu süreçte destek ve dualarını esirgemeyen, oy veren; Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.

Bundan sonraki süreçte de devam edecek cumhur ittifakının ülkemize daha büyük kazanımlar getirmesini temenni ederim.


MUSTAFA ALLAR
Belediye  Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.