Sevindiren atama!..

SİYASET 24.12.2018 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1958+ kez okundu.
 

Sevindiren atama!..

"Bir süredir Ak Parti Gerede İlçe Başkanı olacağı konuşulan İsmail Çetin, resmi olarak başkanlık görevine atandı. Çetin'in yeni görevi ilçe kamuoyunda memnuniyet ve sevinçle karşılandı."
Başarılı hukukçu kimliği yanında çeşili STK'larda aldığı görevler ile de memleketi ve insanı için önemli gayretler gösteren avukat İsmail Çetin, Ak Parti Gerede İlçe Başkanı oldu. Mütevazı duruşu, sıcakkanlı yapısı ile ilçe kamuoyunda hemen herkes tarafından sevilen İsmail Çetin, ilçe başkanlığına layık bulundu. Çetin'in başkanlığı, vatandaşlar arasında memnuniyet ve sevinçle karşılandı. İki dönemdir Gerede Belediyesi’ni Ak Parti’den meclis üyesi olarak temsil eden ve belediye başkan vekilliği görevini de yürüten Avukat İsmail Çetin, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile resmi olarak atandı. Geçtiğimiz günlerde de parti içinde yapılan temayül sonucu ismi ön plana çıkarak Genel Merkez tarafından değerlendirmeye alınan Çetin, 19 Aralık 2018 Çarşamba günü Ak Parti Genel Merkezi’nin oluru ile mazbatasını aldı. Geredespor Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Çetin, mazbatasını Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den aldı. Mevcut Başkan Ali Şafak’ın belediye başkanlığı aday adaylığı istifası ile boşalan başkanlık koltuğuna atanan isim sonrasında Ak Parti Gerede İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında Genel Merkezimizde yapılan istişareler sonrası, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Gerede İlçe Başkanlığı görevine İsmail Çetin atanmıştır. Gerede’mize hayırlı olsun” sözlerine yer verildi.
"Bir süredir Ak Parti Gerede İlçe Başkanı olacağı konuşulan İsmail Çetin, resmi olarak başkanlık görevine atandı. Çetin'in yeni görevi ilçe kamuoyunda memnuniyet ve sevinçle karşılandı."

Başarılı hukukçu kimliği yanında çeşili STK'larda aldığı görevler ile de memleketi ve insanı için önemli gayretler gösteren avukat İsmail Çetin, Ak Parti Gerede İlçe Başkanı oldu.

Mütevazı duruşu, sıcakkanlı yapısı ile ilçe kamuoyunda hemen herkes tarafından sevilen İsmail Çetin, ilçe başkanlığına layık bulundu. Çetin'in başkanlığı, vatandaşlar arasında memnuniyet ve sevinçle karşılandı.

İki dönemdir Gerede Belediyesi’ni Ak Parti’den meclis üyesi olarak temsil eden ve belediye başkan vekilliği görevini de yürüten Avukat İsmail Çetin, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile resmi olarak atandı.

Geçtiğimiz günlerde de parti içinde yapılan temayül sonucu ismi ön plana çıkarak Genel Merkez tarafından değerlendirmeye alınan Çetin, 19 Aralık 2018 Çarşamba günü Ak Parti Genel Merkezi’nin oluru ile mazbatasını aldı. Geredespor Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Çetin, mazbatasını Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den aldı.

Mevcut Başkan Ali Şafak’ın belediye başkanlığı aday adaylığı istifası ile boşalan başkanlık koltuğuna atanan isim sonrasında Ak Parti Gerede İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında Genel Merkezimizde yapılan istişareler sonrası, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Gerede İlçe Başkanlığı görevine İsmail Çetin atanmıştır. Gerede’mize hayırlı olsun” sözlerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.