'Allah şahit olsun bundan sonra da..'

SİYASET 03.07.2018 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1678+ kez okundu.
 

'Allah şahit olsun bundan sonra da..'

"Yeniden milletvekili seçilen Fehmi Küpçü Ak Parti’nin Gerede’de başarılı bir sonuca ulaştığını dile getirerek, millet dışında hiçbir gücü kabul etmeden hizmete devam edeceklerine işaret etti."
AK Parti Bolu Milletvekili hemşehrimiz Fehmi Küpçü ve birinci sıra adayı Arzu Aydın Bolu Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Düzenlenen törene Gerede Ak Parti teşkilatları tam kadro katılım sağladı. Gerede’den Belediye Başkanı Mustafa Allar ve meclis üyeleri, İlçe Başkanı Ali Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile törene tam kadro katılım sağladı. Bolu Adliyesi’nde düzenlenen törene milletvekillerinin yanı sıra Bolu’dan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekilleri mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Han’ın elinden aldılar. Törende konuşan Han, milletvekili ve partilere, seçim ve propaganda döneminde gösterdikleri demokratik tavırdan dolayı teşekkür etti. Geredeli Milletvekili Fehmi Küpçü Ak Parti’nin Gerede’de başarılı bir sonuca ulaştığını dile getirerek, millet dışında hiçbir gücü kabul etmeden hizmete devam edeceklerine işaret etti. Yeniden milletvekili seçilen Fehmi Küpçü, konuşmasında; “Biz yola çıkarken bu kadim medeniyetin hikayesiyle, milletimizle barışık, milletimizin mahşeri vicdanına hep güvendik ve millet iradesine saygı ekseninde siyaset yaptık ve eksenimiz millet, millet merkezli siyasetti. Ben bu yolda beraber yürümekten keyif duyduğum teşkilatımızın tüm kadrolarına, bu davaya emek ve katkı veren bütün gönüldaşlara yürekten, kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Güçlü, yeni, lider, ideallerinden, ülkülerinden vazgeçmeyen o 2023 vizyonuna milletin vekili olarak milletin gani gönlüyle, mahşeri vicdanıyla seçilmiş bir vekili olarak şunu Ak Parti milletvekilleri olarak dün olduğu gibi bugün de millet dışında hiçbir gücü kabul etmeden dün olduğu gibi Allah şahit olsun bundan sonra da yola devam edeceğiz” sözlerine yer verdi. Bolu Adliyesi’nde düzenlenen tören sonrası adliye önünde açıklama yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ise şunları söyledi: “Öncelikle Rabbime hamd ediyorum, şükrediyorum. Tabi bununla beraber de tüm Bolulu hemşerilerimize teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. 24 Haziranda Bolu halkı bir tercih kullanmıştır. Bu tercihin neticesinde Ak parti dün olduğu gibi bugün de 2- 1 olarak yoluna devam etmiştir. Ak Partiden 2 milletvekili, CHP’den 1 milletvekili olarak yola devam demiştir. Bu manada tabi ki öncelikle Bolu’muza hayırlı olsun. Seçilen 3 arkadaşımızın üçüne de Bolumuz adına, milletimiz adına, bölgemiz adına hayırlı çalışmalar yapmalarını Rabbimden niyaz ediyorum."
"Yeniden milletvekili seçilen Fehmi Küpçü Ak Parti’nin Gerede’de başarılı bir sonuca ulaştığını dile getirerek, millet dışında hiçbir gücü kabul etmeden hizmete devam edeceklerine işaret etti."

AK Parti Bolu Milletvekili hemşehrimiz Fehmi Küpçü ve birinci sıra adayı Arzu Aydın Bolu Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Düzenlenen törene Gerede Ak Parti teşkilatları tam kadro katılım sağladı.

Gerede’den Belediye Başkanı Mustafa Allar ve meclis üyeleri, İlçe Başkanı Ali Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile törene tam kadro katılım sağladı.

Bolu Adliyesi’nde düzenlenen törene milletvekillerinin yanı sıra Bolu’dan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekilleri mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Han’ın elinden aldılar. Törende konuşan Han, milletvekili ve partilere, seçim ve propaganda döneminde gösterdikleri demokratik tavırdan dolayı teşekkür etti.

Geredeli Milletvekili Fehmi Küpçü Ak Parti’nin Gerede’de başarılı bir sonuca ulaştığını dile getirerek, millet dışında hiçbir gücü kabul etmeden hizmete devam edeceklerine işaret etti.

Yeniden milletvekili seçilen Fehmi Küpçü, konuşmasında; “Biz yola çıkarken bu kadim medeniyetin hikayesiyle, milletimizle barışık, milletimizin mahşeri vicdanına hep güvendik ve millet iradesine saygı ekseninde siyaset yaptık ve eksenimiz millet, millet merkezli siyasetti. Ben bu yolda beraber yürümekten keyif duyduğum teşkilatımızın tüm kadrolarına, bu davaya emek ve katkı veren bütün gönüldaşlara yürekten, kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Güçlü, yeni, lider, ideallerinden, ülkülerinden vazgeçmeyen o 2023 vizyonuna milletin vekili olarak milletin gani gönlüyle, mahşeri vicdanıyla seçilmiş bir vekili olarak şunu Ak Parti milletvekilleri olarak dün olduğu gibi bugün de millet dışında hiçbir gücü kabul etmeden dün olduğu gibi Allah şahit olsun bundan sonra da yola devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Bolu Adliyesi’nde düzenlenen tören sonrası adliye önünde açıklama yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ise şunları söyledi: “Öncelikle Rabbime hamd ediyorum, şükrediyorum. Tabi bununla beraber de tüm Bolulu hemşerilerimize teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. 24 Haziranda Bolu halkı bir tercih kullanmıştır. Bu tercihin neticesinde Ak parti dün olduğu gibi bugün de 2- 1 olarak yoluna devam etmiştir. Ak Partiden 2 milletvekili, CHP’den 1 milletvekili olarak yola devam demiştir. Bu manada tabi ki öncelikle Bolu’muza hayırlı olsun. Seçilen 3 arkadaşımızın üçüne de Bolumuz adına, milletimiz adına, bölgemiz adına hayırlı çalışmalar yapmalarını Rabbimden niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.