Geleceğin siyasetçileri yetişiyor

SİYASET 08.10.2016 - 12:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2425+ kez okundu.
 

Geleceğin siyasetçileri yetişiyor

Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları, bir dizi program için Kızılcahamam’a gitti.
Ak Parti Gerede Gençlik Kolları, gelişim, eğitim ve istişare kampına katılmak üzere dün Kızılcahamam’a gitti. Üç gün sürecek olan kampa; bakanlar, Ak Parti genel başkan yardımcıları, belediye başkanları katılarak gençlerle söyleşiler gerçekleştirecek. Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından gençlere yönelik gelişim, eğitim ve istişare kampı düzenlendi. Türkiye genelinde tüm illerin katıldığı kampa Bolu Gençlik Kolları ilçe üyeleriyle birlikte katıldı. Kampa Bolu'dan 55 gençlik kolları üyesi ve ilçe gençlik kolları üyeleri ile katılım sağlandı. Ak Parti Bolu İl Başkanlığı önünden kaldırılan otobüsle Kızılcahamam’a giden Gençlik Kolları üyeleri, 3 gün sürecek olan kampta Ak Parti Vizyonu, Dış Politika, Tarih Şuuru ve Siyasi Bilinç ile ilgili konularda dersler verilecek. Kızılcahamam’da düzenlenen gelişim, eğitim ve istişare kampına bakanlar, AK Parti genel başkan yardımcıları, Belediye Başkanları katılarak gençlerle söyleşiler gerçekleştirecek.
Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları, bir dizi program için Kızılcahamam’a gitti.

Ak Parti Gerede Gençlik Kolları, gelişim, eğitim ve istişare kampına katılmak üzere dün Kızılcahamam’a gitti. Üç gün sürecek olan kampa; bakanlar, Ak Parti genel başkan yardımcıları, belediye başkanları katılarak gençlerle söyleşiler gerçekleştirecek.

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından gençlere yönelik gelişim, eğitim ve istişare kampı düzenlendi. Türkiye genelinde tüm illerin katıldığı kampa Bolu Gençlik Kolları ilçe üyeleriyle birlikte katıldı.

Kampa Bolu'dan 55 gençlik kolları üyesi ve ilçe gençlik kolları üyeleri ile katılım sağlandı. Ak Parti Bolu İl Başkanlığı önünden kaldırılan otobüsle Kızılcahamam’a giden Gençlik Kolları üyeleri, 3 gün sürecek olan kampta Ak Parti Vizyonu, Dış Politika, Tarih Şuuru ve Siyasi Bilinç ile ilgili konularda dersler verilecek.

Kızılcahamam’da düzenlenen gelişim, eğitim ve istişare kampına bakanlar, AK Parti genel başkan yardımcıları, Belediye Başkanları katılarak gençlerle söyleşiler gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.