Rabbim, analı babalı büyütsün..

SİYASET 27.11.2017 - 17:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1833+ kez okundu.
 

Rabbim, analı babalı büyütsün..

"Üç yıllık evli olan Emre ve İlayda Özdemir çifti, bugün dünyaya gelen kız ço­cukları Hiranur ile hayatlarının en mutlu günlerinden birini yaşadı."
Bir çiftin hiç kuşkusuz en mutlu günlerinden biri de kendilerinin canından can katarak dünyaya getirdikleri evlatlarının mutluluğunu yaşamasıdır. Bu isimlerden bir tanesi de; Özdemir çifti!.. 2014 yılının son aylarında dünyaevine giren çiftin aşkı ilk meyvesini verirken; Emre ve İlayda Özdemir mutluluklarına mutluluk eklediler. Üç yıllık evli olan Emre ve İlayda Özdemir'in kız ço­cukları Hiranur bugün ö­zel bir has­ta­ne­de göz­le­ri­ni dün­ya­ya aç­tı. AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü'ye uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan; samimi, sıcak davranışları yanında metevazı tavırları ile hemen herkesin gönlüne yerleşmeyi başaran danışmanlardan Emre Özdemir, sabah saatlerinde kız evladı babası oldu. Bugün sabahın ilk ışıklarında Ankara Liv Hospital'da bir kız çocuğu dünyaya getiren İlayda Özdemir'in bir an olsun yanından ayrılmayan çiçeği burnunda baba Emre Özdemir de mutluluklarını yakın dostları ve aile bireyleri ile paylaştı. Gayet mutlu oldukları öğrenilen Özdemir çifti; Aysima Hira ismini verdikleri evlatlarına bakmaya kıyamazken; mercanmedya'nın ulaştığı bilgilere göre, 3 kilo 250 gram ağırlığındaki dünyalar tatlısı minik Özdemir'in sağlık durumu da gayet iyi. Mercanmedya olarak genç anne-babayı tebrik ederken; minik Özdemir'e de ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı ömür dileriz.
"Üç yıllık evli olan Emre ve İlayda Özdemir çifti, bugün dünyaya gelen kız ço­cukları Hiranur ile hayatlarının en mutlu günlerinden birini yaşadı."

Bir çiftin hiç kuşkusuz en mutlu günlerinden biri de kendilerinin canından can katarak dünyaya getirdikleri evlatlarının mutluluğunu yaşamasıdır.
Bu isimlerden bir tanesi de; Özdemir çifti!..

2014 yılının son aylarında dünyaevine giren çiftin aşkı ilk meyvesini verirken; Emre ve İlayda Özdemir mutluluklarına mutluluk eklediler.

Üç yıllık evli olan Emre ve İlayda Özdemir'in kız ço­cukları Hiranur bugün ö­zel bir has­ta­ne­de göz­le­ri­ni dün­ya­ya aç­tı.

AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü'ye uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan; samimi, sıcak davranışları yanında metevazı tavırları ile hemen herkesin gönlüne yerleşmeyi başaran danışmanlardan Emre Özdemir, sabah saatlerinde kız evladı babası oldu.

Bugün sabahın ilk ışıklarında Ankara Liv Hospital'da bir kız çocuğu dünyaya getiren İlayda Özdemir'in bir an olsun yanından ayrılmayan çiçeği burnunda baba Emre Özdemir de mutluluklarını yakın dostları ve aile bireyleri ile paylaştı.

Gayet mutlu oldukları öğrenilen Özdemir çifti; Aysima Hira ismini verdikleri evlatlarına bakmaya kıyamazken; mercanmedya'nın ulaştığı bilgilere göre, 3 kilo 250 gram ağırlığındaki dünyalar tatlısı minik Özdemir'in sağlık durumu da gayet iyi.

Mercanmedya olarak genç anne-babayı tebrik ederken; minik Özdemir'e de ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı ömür dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.