Yeni Müdürler, Küpçü ile buluştu

SİYASET 03.11.2016 - 16:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1215+ kez okundu.
 

Yeni Müdürler, Küpçü ile buluştu

Sakarya İl SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Erhan Çavuş, Bolu SGK İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Turhan, Milletvekili Küpçü’ye nezaket ve veda ziyaretinde bulundular.
SGK İl Müdürleri Erhan Çavuş ve Mustafa Turhan, Ak Parti Bolu Milletvekili  Fehmi Küpçü’yü makamında ziyaret etti. Sakarya İl SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Erhan Çavuş, Bolu SGK İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Turhan, Milletvekili Küpçü’ye nezaket ve veda ziyaretinde bulundular. Bolu’da görev yapmakta iken Sakarya il Müdürlüğü’ne atanan Çavuş veda, Bolu İl Müdürlüğüne atanan Turhan nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret esnasında görev süresi boyunca sorun yaratan değil çözüm odaklı çalışmaya özen gösterdiğini belirten Çavuş, yeni görev yerinde de elinden gelen gayretle çalışacağına vurgu yaptı. Çavuş, şunları anlattı; “2014 yılında geldiğim Bolu’dan güzel anılarla ayrılıyorum. 2 yıllık müdürlük görevimde SGK’nın sorun yaratan değil, sorun çözün bir noktaya gelmesi için uğraştım. Bugün ayrılırken de bunda başarılı olduğumu düşünüyorum ki Sakarya gibi bir il müdürlüğüne gönderiliyorum. Sakarya’da bulunan sigortalı sayısı, Bolu nüfusuyla aynı. Tabi orada bizi daha yoğun bir iş temposu bekliyor. Bize güvenerek Sakarya’yı bana emanet edenlere mahcup olamayız. Elimizden gelen çalışmayı yapacağım.” Bolu İl Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Turhan ise; “Başarılı ve çalışkan bir müdürden devir alacağım Bolu il Müdürlüğünü bana emanet edenleri mahcup bırakmayacağım. Elimden gelen çalışmayı yapacağım” sözlerine yer verdi. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise her iki müdüre hitaben yaptığı konuşmada; “Tarafınıza tevdi edilen görevleriniz hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim, eksiklik ve noksanlıklarla ilgili taleplerinizde her zaman destekçiniz olduğumu biliniz” diye konuştu.
Sakarya İl SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Erhan Çavuş, Bolu SGK İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Turhan, Milletvekili Küpçü’ye nezaket ve veda ziyaretinde bulundular.

SGK İl Müdürleri Erhan Çavuş ve Mustafa Turhan, Ak Parti Bolu Milletvekili  Fehmi Küpçü’yü makamında ziyaret etti.

Sakarya İl SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Erhan Çavuş, Bolu SGK İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Turhan, Milletvekili Küpçü’ye nezaket ve veda ziyaretinde bulundular.

Bolu’da görev yapmakta iken Sakarya il Müdürlüğü’ne atanan Çavuş veda, Bolu İl Müdürlüğüne atanan Turhan nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret esnasında görev süresi boyunca sorun yaratan değil çözüm odaklı çalışmaya özen gösterdiğini belirten Çavuş, yeni görev yerinde de elinden gelen gayretle çalışacağına vurgu yaptı.

Çavuş, şunları anlattı; “2014 yılında geldiğim Bolu’dan güzel anılarla ayrılıyorum. 2 yıllık müdürlük görevimde SGK’nın sorun yaratan değil, sorun çözün bir noktaya gelmesi için uğraştım. Bugün ayrılırken de bunda başarılı olduğumu düşünüyorum ki Sakarya gibi bir il müdürlüğüne gönderiliyorum. Sakarya’da bulunan sigortalı sayısı, Bolu nüfusuyla aynı. Tabi orada bizi daha yoğun bir iş temposu bekliyor. Bize güvenerek Sakarya’yı bana emanet edenlere mahcup olamayız. Elimizden gelen çalışmayı yapacağım.”

Bolu İl Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Turhan ise; “Başarılı ve çalışkan bir müdürden devir alacağım Bolu il Müdürlüğünü bana emanet edenleri mahcup bırakmayacağım. Elimden gelen çalışmayı yapacağım” sözlerine yer verdi.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise her iki müdüre hitaben yaptığı konuşmada; “Tarafınıza tevdi edilen görevleriniz hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim, eksiklik ve noksanlıklarla ilgili taleplerinizde her zaman destekçiniz olduğumu biliniz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.