'Onlar, bizlerin de çalışma arkadaşı'

SİYASET 19.10.2016 - 15:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1404+ kez okundu.
 

'Onlar, bizlerin de çalışma arkadaşı'

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 19 ekim nedeniyle günlerini tebrik ettiği muhtarların; vatandaşın hizmetle buluşturulması noktasında çalışma arkadaşları olduklarını ifade etti.
Ak Parti Bolu milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü yayımladığı mesaj ile Muhtarlar Günü’nü kutladı. Geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesesinin ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturduğunu belirten Milletvekili Küpçü, “Demokrasinin çekirdeği kıymetli muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum’’ diye konuştu. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle açıklama yayınlayan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü tebrik mesajında, muhtarların; vatandaşın hizmetle buluşturulması noktasında çalışma arkadaşları olduklarına vurgu yaptı. Ak Parti Bolu milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü, kutlama mesajında; “Demokrasinin bir gerçeği olarak aziz ve necip milletimiz tarafından seçilen ve her biri milletin değerlerini, kültürünü ve ihtiyaçlarına hizmet edinmeyi kabullenen önemli birer hizmet odaklarıdır. Bizzat yaşadıkları ve görev yaptıkları mahallelerin her türlü sorununu ilgili yerlere aktarma ve takip etme görevini gerçekleştiren muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve Ak Parti iktidarı dönemimizde muhtarlık makamının öneminin daha da arttığını görmekten mutluk duyuyoruz. Bu sebeple milletimizin tercihine, teveccühüne mazhar olmuş, demokrasinin çekirdeği kıymetli muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.
Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 19 ekim nedeniyle günlerini tebrik ettiği muhtarların; vatandaşın hizmetle buluşturulması noktasında çalışma arkadaşları olduklarını ifade etti.

Ak Parti Bolu milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü yayımladığı mesaj ile Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesesinin ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturduğunu belirten Milletvekili Küpçü, “Demokrasinin çekirdeği kıymetli muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum’’ diye konuştu.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle açıklama yayınlayan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü tebrik mesajında, muhtarların; vatandaşın hizmetle buluşturulması noktasında çalışma arkadaşları olduklarına vurgu yaptı.

Ak Parti Bolu milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü, kutlama mesajında; “Demokrasinin bir gerçeği olarak aziz ve necip milletimiz tarafından seçilen ve her biri milletin değerlerini, kültürünü ve ihtiyaçlarına hizmet edinmeyi kabullenen önemli birer hizmet odaklarıdır. Bizzat yaşadıkları ve görev yaptıkları mahallelerin her türlü sorununu ilgili yerlere aktarma ve takip etme görevini gerçekleştiren muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve Ak Parti iktidarı dönemimizde muhtarlık makamının öneminin daha da arttığını görmekten mutluk duyuyoruz.

Bu sebeple milletimizin tercihine, teveccühüne mazhar olmuş, demokrasinin çekirdeği kıymetli muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.