Küpçü, kime çaktı!

SİYASET 11.10.2016 - 14:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1651+ kez okundu.
 

Küpçü, kime çaktı!

Ülkesine dönüşüyle beraber sosyal medyaya da hızlı bir giriş yapan Fehmi Küpçü, yanına aldığı belediye başkanı Mustafa Allar ile beraber görüntülendiği hesabından yaptığı paylaşımda, takipçilerine gönderme yaptı.
Kutsal topraklardan döner dönmez çalışmalarını da hızlandıran Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, sosyal medya hesabı üzerinden bazı takipçilerine gönderme yaptı. Hac vazifesinin ardından memleketine dönerek yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün hedefinde bu kez “klavye kahramanları” olarak tabir edilen bilgisayar kullanıcıları vardı. Kutsal Hac vazifesinin ardından geçtiğimiz günlerde Bolu’ya dönen ve pazartesi günü Bolu’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek akşam saatlerinde de parti binasında il yönetim kurulu toplantısına katılan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede’ye geçerek, burada da bazı projeler ile ilgilenmeye başladı. Bolu’ya dönüşünün ardından sosyal medyaya da hızlı bir giriş yapan Fehmi Küpçü, yanına aldığı belediye başkanı Mustafa Allar ile beraber görüntülendiği hesabından yaptığı paylaşımda, takipçilerine gönderme yaptı. Küpçü, facebook iletisinde; “Sanal klavye kahramanlarına inat; An itibarıyla bizim mesaimiz Gerede için, Bolu için ve de Ümmet için devam eder,” notunu düştü. Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün bu sözleri, kim ya da kimleri kastederek yazdığı ise merak konusu oldu.
Ülkesine dönüşüyle beraber sosyal medyaya da hızlı bir giriş yapan Fehmi Küpçü, yanına aldığı belediye başkanı Mustafa Allar ile beraber görüntülendiği hesabından yaptığı paylaşımda, takipçilerine gönderme yaptı.

Kutsal topraklardan döner dönmez çalışmalarını da hızlandıran Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, sosyal medya hesabı üzerinden bazı takipçilerine gönderme yaptı.

Hac vazifesinin ardından memleketine dönerek yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün hedefinde bu kez “klavye kahramanları” olarak tabir edilen bilgisayar kullanıcıları vardı.

Kutsal Hac vazifesinin ardından geçtiğimiz günlerde Bolu’ya dönen ve pazartesi günü Bolu’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek akşam saatlerinde de parti binasında il yönetim kurulu toplantısına katılan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede’ye geçerek, burada da bazı projeler ile ilgilenmeye başladı.

Bolu’ya dönüşünün ardından sosyal medyaya da hızlı bir giriş yapan Fehmi Küpçü, yanına aldığı belediye başkanı Mustafa Allar ile beraber görüntülendiği hesabından yaptığı paylaşımda, takipçilerine gönderme yaptı.

Küpçü, facebook iletisinde; “Sanal klavye kahramanlarına inat; An itibarıyla bizim mesaimiz Gerede için, Bolu için ve de Ümmet için devam eder,” notunu düştü.

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün bu sözleri, kim ya da kimleri kastederek yazdığı ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.