Ak kadınlar, vahşete tanıklık etti

GÜNDEM 10.08.2016 - 14:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1444+ kez okundu.
 

Ak kadınlar, vahşete tanıklık etti

Ak Parti kadın kolları üyeleri, 15 Temmuz'daki kanlı ve hain saldırıda FETÖ'nün bombalı saldırılarının hedefi haline gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti.
Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, meclis'i ziyaret eden Ak Partili kadınlara, 15 Temmuz'da Meclis'i ve milli iradeyi hedef alan bombaların yol açtığı vahşeti gösterdi. Tüyler ürperten manzara karşısında milletvekillerine geçmiş olsun dileyen Ak Kadınlar, Başbakan Binali Yıldırım'la da görüştü ve FETÖ karşısında tek yürek olduklarını bildirdi. Ak Parti kadın kolları üyeleri, 15 Temmuz'daki kanlı ve hain saldırıda FETÖ'nün bombalı saldırılarının hedefi haline gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti. Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun'un meclis'te karşılayarak ağırladıkları Ak Partili kadınlar, milletvekillerine 15 Temmuz gecesi yaşanan vahşetten ötürü geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekilleri Küpçü ve Ercoşkun ve ile birlikte Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'la da bir araya gelen Ak kadınlar, geçmiş olsun temennilerini ilettikleri Başbakan Yıldırım'la Meclis önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Yıldırım'a meydanlarda milli iradeye sonuna dek sahip çıktıklarını belirten Ak Kadınlar, FETÖ terör örgütü karşısında tek yürek olduklarını bildirdi. Bolu Milletvekili Ercoşkun ve Küpçü, daha sonra Meclis'te FETÖ'nün bombalarının hedefi haline gelen alanları Ak kadınlara gezdirdi. Meclis'te 15 Temmuz gecesi milli iradeye yönelik gerçekleşen vahşete tanıklık eden AK kadınlar, daha sonra, Bolu Milletvekilleri ile bir süre sohbet etti.
Ak Parti kadın kolları üyeleri, 15 Temmuz'daki kanlı ve hain saldırıda FETÖ'nün bombalı saldırılarının hedefi haline gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, meclis'i ziyaret eden Ak Partili kadınlara, 15 Temmuz'da Meclis'i ve milli iradeyi hedef alan bombaların yol açtığı vahşeti gösterdi. Tüyler ürperten manzara karşısında milletvekillerine geçmiş olsun dileyen Ak Kadınlar, Başbakan Binali Yıldırım'la da görüştü ve FETÖ karşısında tek yürek olduklarını bildirdi.

Ak Parti kadın kolları üyeleri, 15 Temmuz'daki kanlı ve hain saldırıda FETÖ'nün bombalı saldırılarının hedefi haline gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti.

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun'un meclis'te karşılayarak ağırladıkları Ak Partili kadınlar, milletvekillerine 15 Temmuz gecesi yaşanan vahşetten ötürü geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekilleri Küpçü ve Ercoşkun ve ile birlikte Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'la da bir araya gelen Ak kadınlar, geçmiş olsun temennilerini ilettikleri Başbakan Yıldırım'la Meclis önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Yıldırım'a meydanlarda milli iradeye sonuna dek sahip çıktıklarını belirten Ak Kadınlar, FETÖ terör örgütü karşısında tek yürek olduklarını bildirdi.

Bolu Milletvekili Ercoşkun ve Küpçü, daha sonra Meclis'te FETÖ'nün bombalarının hedefi haline gelen alanları Ak kadınlara gezdirdi.

Meclis'te 15 Temmuz gecesi milli iradeye yönelik gerçekleşen vahşete tanıklık eden AK kadınlar, daha sonra, Bolu Milletvekilleri ile bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.